ΒΡΟΧΗ “ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΛΟΥΜΙ” ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Με… υπερωρίες δούλεψαν σήμερα τα λούκια και τα φρεάτια της Λάρισας αφού από τα ξημερώματα έβρεχε ασταμάτητα στην πόλη, με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων να μιλούν για συνέχιση των φαινομένων καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις η «Ευρυδίκη» χτύπησε και τη Θεσσαλία, με την κακοκαιρία να δείχνει πως θα επιμείνει και τα επόμενα 24ωρα, ωστόσο παρά την έντονη βροχόπτωση η Πυροσβεστική Υπηρεσία δεν δέχτηκε ούτε μία κλήση για επέμβαση, ενώ τα φαινόμενα υποχώρησαν στην πόλη νωρίς το απόγευμα, με την ΠΥΛ να παραμένει σε επιφυλακή εξαιτίας της πρόγνωσης για επανάληψή τους και αύριο.

Αντίθετα, μετ’ εμποδίων γινόταν η κίνηση στο κέντρο της Λάρισας, καθώς η ισχυρή βροχή έβγαλε τους Λαρισαίους στο κέντρο με τα αυτοκίνητά τους, ενώ την κίνηση δυσκόλεψαν ποσότητες νερού που συγκεντρώθηκαν στο οδόστρωμα, με την Παπαναστασίου να αντιμετωπίζει πρόβλημα με βουλωμένα φρεάτια εξαιτίας και της υποδοχής της Αγίας Ζώνης!

Ξεραμένα φύλλα αλλά και πολλές δάφνες που ρίχτηκαν χθες κατά την υποδοχή του προσκυνήματος βούλωσαν τα φρεάτια, με αποτέλεσμα η κίνηση των οχημάτων να γίνεται με δυσκολία και φυσικά μικρές ταχύτητες, ενώ συνεργεία του δήμου βγήκαν στο κέντρο προκειμένου να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα που παρουσιάστηκε.

Εξάλλου προβλήματα ηλεκτροδότησης αντιμετώπισε από τα ξημερώματα η Γιάννουλη, ενώ συνεργεία της ΔΕΗ εργάστηκαν πυρετωδώς προκειμένου να αποκαταστήσουν τη βλάβη, με την ηλεκτροδότηση στην ευρύτερη περιοχή να αποκαθίσταται σταδιακά.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ