ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ «ΜΠΑΖΩΝ» ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ  ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ! (ΦΩΤΟ)

Απαράδεκτες εικόνες κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός της σελίδας στον αύλειο χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, που έχει μετατραπεί σε μια απέραντη αποθήκη άχρηστων σιδερικών και κάθε λογής αντικειμένων.

Τις χρονοβόρες διαδικασίες που απαιτούνται προκειμένου το νοσοκομείο να απαλλαγεί από κάθε άχρηστο υλικό που σωρεύεται, αφού απαιτείται απόφαση Δ.Σ για την απομάκρυνσή του, έρχεται να δυσχεράνει και η αδυναμία του ΟΔΔΥ για την απομάκρυνση και αποθήκευσή τους καθώς οι χώροι του παραμένουν ασφυχτικά γεμάτοι.

Άχρηστα κρεβάτια, χαλασμένα αιρ- κοντίσιον, σπασμένα μεταλλικά γραφεία, φορεία, καρέκλες και κάθε λογής σαβούρα που συγκεντρώνεται για να μετατραπεί σε «σκραπ» παραμένει για μήνες στην πίσω πλευρά του νοσοκομείου, ενώ η αναμονή για τη συλλογή τους από τον ΟΔΔΥ και τις υπηρεσίες του δήμου ξεπερνά κατά πολύ τον ένα χρόνο!

Σύμφωνα δε με πληροφορίες της σελίδας η πληρότητα στους αποθηκευτικούς χώρους του ΟΔΔΥ οδηγεί στην απόφαση η επόμενη δημοπρασία για τα άχρηστα υλικά του ΓΝΛ να πραγματοποιηθεί στην αυλή του νοσοκομείου, όπου και στοιβάζονται!

«Μέχρι να ξεφορτωθούμε αυτά που βλέπεις μπορεί να περάσει και 1,5 χρόνος, ενώ με το που θα “φύγουν” αυτά έρχονται άλλα να πάρουν τη θέση τους», περιέγραψε στο paidis.com εργαζόμενος, δίνοντας έτσι το στίγμα μιας απαράδεκτης όσο και ανεπίτρεπτης για χώρο Υγείας εικόνας, που δείχνει να μην έχει τελειωμό και φυσικά δεν τιμά κανέναν, και χωρίς φυσικά να ευθύνεται η διοίκηση του νοσοκομείου για αυτό το χάλι.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ