ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Δ. ΑΔΑΜ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

«Σπουδαιότερο είναι, όχι να νικά κανείς, αλλά να χρησιμοποιεί σωστά τη νίκη του» Αισχύλος
Οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του Επιμελητηρίου της Λάρισας ολοκληρώθηκαν και το αποτέλεσμα είναι μια αδιαμφισβήτητη νίκη για το συνδυασμό μας, «Νέα Επιμελητηριακή Δράση».

Με την εμπιστοσύνη των επιχειρηματιών και των επαγγελματιών της περιοχής μας, διπλασιάσαμε τα ποσοστά και τις έδρες που είχαμε στο Επιμελητήριο από την προηγούμενη θητεία. Το αποτέλεσμα αυτό αποτελεί εκ των πραγμάτων επιβράβευση των προσπαθειών που καταβάλλαμε στην προηγούμενη θητεία, αλλά και ταυτόχρονα μας γεμίζει ευθύνη για το επόμενο διάστημα, που όπως όλοι συμφωνούμε, είναι κρίσιμο.

Θέλω από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους όσους στάθηκαν δίπλα μου σ’ αυτή την αναμέτρηση. Είμαι πραγματικά υπερήφανος για αυτή την ομάδα με την οποία μοιραστήκαμε οράματα και αγωνίες. Είμαι πραγματικά ευτυχής για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Μα περισσότερο για το ήθος που επέδειξαν στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Εκλογές δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα. Κυρίως είναι ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει κανείς τις προκλήσεις και το ήθος με το οποίο απαντά σ’ αυτές. Και σ’ αυτό το επίπεδο είμαστε αδιαμφισβήτητοι νικητές των εκλογών. Για μένα προσωπικά, η συνεργασία μου με όλους  τους ανθρώπους του ψηφοδελτίου, είναι μια καινούρια αρχή στη ζωή μου. Επαγγελματικά, κοινωνικά και φιλικά.

Πάνω απ’ όλα όμως θέλω να ευχαριστήσω τους χιλιάδες επαγγελματίες και επιχειρηματίες της Λάρισας που πίστεψαν στην κοινή μας προσπάθεια και μας τίμησαν με την ψήφο τους. Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι η επιλογή τους στο συνδυασμό μας είναι μια παρακαταθήκη για το μέλλον. Μια δέσμευση εμπιστοσύνης, συνεργασίας και ουσιαστικών αποτελεσμάτων.

Είμαστε εδώ! Δυνατοί και αποφασισμένοι. Για να τιμήσουμε την κάθε μια ψήφο που μας εμπιστεύτηκαν οι συνάδελφοι μας. Είμαστε εδώ για το Επιμελητήριο και την επιχειρηματικότητα. Είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε την ενότητα που απαιτεί η αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων που βρίσκονται μπροστά μας.

Σας ευχαριστώ όλους.

 

Δημήτρης Αδάμ

Νέα Επιμελητηριακή Δράση

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ