«ΑΣΤΡΑΨΕ» Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Με τον Αχιλλέα Φαρσάλων κληρώθηκε στο κύπελλο ΕΠΣΛ η ομάδα του Ν. Αλεξούλη

Τη 2η σερί νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Τύρναβος που επικράτησε με το εμφατικό 5-1 απέναντι στην Αστραπή Νέας Πολιτείας, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ.

Ο χορός των γκολ άνοιξε μόλις στο 4ο λεπτό του αγώνα, όταν ο 18χρονος νεοαποκτηθείς Μαυροδήμος με δεύτερη προσπάθεια και κεφαλιά έγραψε το 1-0 για τον Τύρναβο, ενώ 3’ λεπτά αργότερα ο Λιάκος σημείωσε το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δεν έδειξε να πτοεί τους παίκτες του Ν. Αλεξούλη, που αν και δέχτηκαν τέρμα στο 12ο λεπτό από το Σκόμπα, που μείωσε σε 2-1, βρήκαν την απάντηση στο 17’ χάρη σε αυτογκόλ του Ζήση!

Με τον αέρα του 3-1 οι παίκτες του Τυρνάβου εδραίωσαν την κυριαρχία τους στον αγωνιστικό χώρο, με την επίθεση να… αστράφτει και πάλι στο 30’, όταν ο Τσούτσας με πλασέ μετά από κάθετη του Μπάκου σημείωσε το 4-1 για την ομάδα του.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο επανακάμψας μετά τον τραυματισμό του Πατσιωτός, που στο 67’ διαμόρφωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι το τελικό 5-1, ενώ το πέναλτι κέρδισε νωρίτερα ο Τσούτσας.

Τύρναβος 2005 (Νίκος Αλεξούλης): Γραβάνης, Λιάκος, Αυλογιάρης, Βλιώρας, Γαλάνης, Μπάκος (72′ Τατσελάρι Λ.), Γανός, Μαυροδήμος, Γκαντρής (76′ Τατσελάρι), Τσούτσας (78′ Ντονούδης), Καλέσης (64′ Πατσιωτός).

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Βαγγέλης Μπρισίμης): Κάρλος, Βουβουσίρας, Μητσιούλης (46′ Κιούσσης), Κατσιάνος, Σιάρκος, Ζήσης, Τσεκούρας (46′ Ασπετάκης), Καλτσάς (75′ Μαναός), Μπέτσης, Σκόμπας (65′ Αντωνόπουλος).

ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΣ ΕΠΣΛ

Εξάλλου αντίπαλος του Αχιλλέα Φαρσάλων θα τεθεί για τα προημιτελικά του κυπέλλου της ΕΠΣΛ ο Τύρναβος, ενώ η κληρωτίδα ανέδειξε τα εξής ζευγάρια:

Τύρναβος 2005 – Αχιλλέας Φαρσάλων

Αετός Μακρυχωρίου – ΠΟΕ

Οικονόμος Τσαριτσάνης – Αετός Αμυγδαλέας

Δωτιέας Αγιάς – Κίσσαβος Συκουρίου

Σημειώνεται πως οι αγώνες είναι νοκ-άουτ, ενώ η ημερομηνία διεξαγωγής τους θα γίνει γνωστή τις επόμενες ημέρες.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ