ΗΤΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΜΗ ΑΓΙΑΣ

Πυρά της ΑΕΛ για τη συμπεριφορά του διαιτητή κ. Παγώνη

Ήττα χωρίς επιστροφή για τη μπασκετική ΑΕΛ που στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών «λύγισε» στο κλειστό της Αγιάς και υποτάχθηκε στο σκληροτράχηλο Ερμή με σκορ 72-66.

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των «βυσσινί», που αν και αγωνίστηκαν χωρίς τους τραυματίες Κατσαρέ, Γκοκίδη και Καμάρα (πρόβλημα στο χέρι) κατάφεραν να έχουν την πρωτοπορία στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ο Ερμής στάθηκε πιο ψύχραιμος και αποφασιστικός στο τελευταίο 10λεπτο και με την παρότρυνση των οπαδών του έφτασε στη νίκη, ενώ όπως έγινε γνωστό με προσφυγή του στο ΑΣΕΑΔ διεκδικεί και το βαθμό που του αφαιρέθηκε από το μηδενισμό του στο παιχνίδι με το Χολαργό.

Τα δεκάλεπτα: 11-16, 33-40, 51-58, 72-66

ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ (Γιασσάρης): Βρέττας, Τσιαμπαλής 2, Δεμερτζής 15 (3), Καλλές 4, Τσούμας, Κόμματος 8(1), Νταλός 1, Τριανταφύλλου 23(4), Μιλόγεβιτς 10(1), Παπαδόπουλος, Λόλας 9.

ΑΕΛ (Χασανίδης): Βλαχούλης 12(1), Σαριμπαλίδης 7(1), Παπαχρήστος 10(1), Ναούμης 2, Κονδυλόπουλος 3(1), Κνέζεβιτς 6, Φιλιππόπουλος 4, Γκιουλέκας 11(2), Τσιαβές 11(1).

ΒΟΛΕΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΛ

Εξάλλου απίστευτες βολές κατά του διαιτητή της αναμέτρησης κ. Παγώνη για τη συμπεριφορά του απέναντι στην ομάδα εξαπέλυσε με ανάρτησή της η ΑΕΛ επισημαίνοντας τα εξής:

Μία κακή διαιτησία δεν είναι είδηση και μπορεί να συμβεί στον καθένα. Μια καθοριστικά κακή διαιτησία σε έναν κρίσιμο αγώνα, είναι κάτι λιγότερο σύνηθες αλλά και δικαιολογείται.

Αυτό που δεν μπορεί να εξηγηθεί και φυσικά ούτε να δικαιολογηθεί είναι η συμπεριφορά του διαιτητή Παγώνη από το πρώτο κιόλας ημίχρονο με αποκορύφωμα τις ύβρεις, τις χυδαιότητες και προσπάθεια επίθεσης σε μέλος της ομάδας μας που διαμαρτυρήθηκε εντόνως, επικαλούμενος μάλιστα ποδοσφαιρικά αφεντικό λέγοντας: «σας μπιπ ο τάδε».

Για όλα αυτά, αφού δεν τόλμησε να γράψει τίποτα στο φύλλο αγώνα, παρά μόνο να καλέσει από την Λάρισα δυνάμεις της ΟΠΚΕ, θα ενημερωθούν με έγγραφη αναφορά η ΚΕΔ και η ΕΟΚ, οι οποίες θα ερωτηθούν και για το καθεστώς και την αιτιολογία που ο συγκεκριμένος διαιτητής συνεχίζει να ορίζεται σε αγώνες.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΑΣΑΝΙΔΗ

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Χρήστος Χασανίδης δήλωσε μετά την ήττα τα εξής: «Σ’ ένα ακόμη ματς χάσαμε το μυαλό μας στην τέταρτη περίοδο. Με 20 λάθη και 10 χαμένα ριμπάουντ δεν μπορείς να κερδίσεις τέτοιου είδους παιχνίδια».

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ