ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙ 3 ΒΑΘΜΟΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ

Μια απόφαση που αναμένεται να προκαλέσει πολλές αντιδράσεις και βάζει σε νέα βάση τη φετινή «μάχη» για τον τίτλο, ανακοινώθηκε τις πρώτες ώρες της Κυριακής.

Μετά από μια σύσκεψη που ξεπέρασε τις 10 ώρες, η Επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ δικαίωσε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην έφεση της κατά της πρωτόδικης ποινής που δέχθηκε, μετά την ματαίωση του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η Επιτροπή αποφάσισε πως οι 3 βαθμοί -οι οποίοι είχαν αφαιρεθεί πρωτόδικα- επιστρέφονται στον «δικέφαλο του Βορρά», αλλά ο Ολυμπιακός παίρνει με 3-0 το παιχνίδι της Τούμπας, που ματαιώθηκε.

Παράλληλα, αναιρέθηκε και η ποινή των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών στους Θεσσαλονικείς, κάτι που σημαίνει πως το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ μπορεί να γίνει με την παρουσία κόσμου!

Επίσης, παραμένει ίδιο με την πρωτόδικη απόφαση και το πρόστιμο των 30.000 ευρώ. Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα προσφύγει στο Διαιτητικό δικαστήριο, καθώς επιθυμεί να ανατραπεί και η απώλεια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, επιθυμώντας τη διεξαγωγή του.

Μετά και από αυτή την εξέλιξη, η ΑΕΚ βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Superleague με 54 βαθμούς, με τον ΠΑΟΚ να ακολουθεί στους 52 και τον Ολυμπιακό στους 47. Για τους «ερυθρόλευκους» εκκρεμεί η εκδίκαση της έφεσής τους για την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών από τα επεισόδια στο ντέρμπι με την Ένωση και σε περίπτωση που την κερδίσει θα φτάσει τους 50.

Να αναφέρουμε πως πραγματοποιήθηκε τις πρώτες ώρες της Κυριακής στο «Μακεδονία Παλλάς»  σύσκεψη όλων των στελεχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ώστε να γίνει ο συντονισμός για την διεξαγωγή του ντέρμπι με την ΑΕΚ με κόσμο.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

«Η Επιτροπή Εφέσεων της Ε.Π.Ο. συνεκδίκασε α) την έφεση της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ κατά της υπ΄ αριθ. 66/2018 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE, β) την με αρ. πρωτοκ. εισερχ. της SUPER LEAGUE 65/27-2-2018 ένσταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και γ) την με αριθμό πρωτοκ. εισερχ. 79/01.03.2018 SUPER LEAGUE κύρια παρέμβαση της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά της υπό στοιχείο Β΄ ένστασης της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Εξαφάνισε την εκκαλουμένη ως προς τις επιμέρους διατάξεις: α) της πειθαρχικής ποινής αφαίρεσης 3 βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και β) της πειθαρχικής ποινής διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για δύο (2) αγωνιστικές ημέρες.

Αποφάνθηκε ότι ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ και Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος είχε προγραμματισθεί να διεξαχθεί την 25.02.2018, στην Θεσσαλονίκη, στο γήπεδο «ΤΟΥΜΠΑΣ», στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής ημέρας των αγώνων του πρωταθλήματος «Super League Ελλάδα» της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, δεν τελέστηκε από υπαιτιότητα της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ.

Κατακύρωσε τον μη τελεσθέντα αγώνα με τέρματα 0-3 υπέρ της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός.

Επέβαλε στην Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ την συνολική χρηματική ποινή των τριάντα χιλιάδων (30.000,00) ευρώ.»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ