ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Λάρισας, σε συνεργασία με την OMAE “official” και την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ (ΕΠ.Α.) αλλά και με την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΠΑΙ∆ΕΥΣΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ (ΕΠ.ΕΚ.ΕΠ.), προτίθεται να διοργανώσει εκπαιδευτικό σεμινάριο δοκίμων κριτών – αλυταρχών και στελεχών αγώνων

μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Σκοπός του συλλόγου είναι η δημιουργία μια ομάδας στελεχών που θα αποτελέσει τον βασικό πυρήνα για μελλοντικές διοργανώσεις.

Α) Την πρώτη ημέρα, Σαββάτο, θα γίνει η παρουσίαση του οπτικοακουστικού υλικού, συζήτηση με τους εισηγητές, έτσι ώστε να λύθουν οι όποιες απορίες προκύψουν και στο τέλος θα υπάρχει η δοκιμασία των γραπτών εξετάσεων.

Β) Τη δεύτερη ημέρα, Κυριακή , ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ .

Θα γίνει προσομοίωση μιας διαδρομής (Rally,Ανάβασης,Ταχύτητας) με χρονόμετρα, πινακίδες, σημαίες,έτσι ώστε οι υποψήφιοι να κατανοήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα το οπτικοακουστικό υλικό αναλύοντας το στην πράξη. Με τον τρόπο αυτό θα μπαίνουν στο κλίμα ενός αγώνα, ενώ παράλληλα, θα λύνονται οι όποιες επιπλέον απορίες προκύψουν.

Η συμμετοχή και η επίδοση των υποψήφιων Δόκιμων Κριτών στην πρακτική εξάσκηση θα αποτελεί μέρος της συνολικής τους βαθμολογίας.

Το κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο είναι 20 € κατά άτομο και για τις δύο ημέρες.

Η ημερομηνία και ο τόπος διεξαγωγής του σεμιναρίου θα ανακοινωθεί.

Όσοι και όσες επιθυμούν να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να δηλώσουν το αργότερο μέχρι το τέλος Απριλίου 2018, συμπληρώνοντας την αντίστοιχη αίτηση και στέλντοντας την με τους παρακάτω τρόπους.

* Με email στο :smalarisas@gmail.com

* Με μήνυμα στη σελίδα του συλλόγου στο facebook.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ