ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Μ. ΧΑΣΑΜΠΑΛΙΩΤΗ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Μία ακόμη σημαντική επιτυχία για τον Αχιλλέα Τυρνάβου με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου του Μανώλη Χασαμπαλιώτη στην κατηγορία των 75 κιλών παμπαίδων ελευθέρας πάλης, στους αγώνες που διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο Αγίων Ανάργυροι Σερρών στις 17 και 18 Μαρτίου 2018.

Πιο συγκεκριμένα ο Χασαμπαλιώτης αγωνίστηκε με αθλητές που ήταν μέχρι και ένα χρόνο μεγαλύτεροι του κατάφερε να κατακτήσει την τρίτη θέση. Είναι η δεύτερη συνεχής χρονιά που κατακτά πανελλήνιο μετάλλιο αποδεικνύοντας τη σταθερότητα και την ποιότητα του ως αθλητής.

Στους αγώνες συμμετείχαν επίσης για πρώτη φορά σε τελική φάση πανελληνίου πρωταθλήματος και οι Γούσιας Απόστολος και Τσιολέκη Μαρία, οι οποίοι πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα εξαιτίας κυρίως της απειρίας τους σε επίσημους αγώνες καθώς και το γεγονός ότι αγωνίστηκαν  με ένα και δύο χρόνια μεγαλύτερους αθλητές-τριες από την ηλικία τους. Δείξανε όμως αγωνιστικό πνεύμα και αποκόμισαν σπουδαίες εμπειρίες για το αθλητικό τους μέλλον.

Στους αγώνες συνόδευσαν τους αθλητές ο προπονητής του συλλόγου Λάκης Ιωάννης και ο γυμναστής Χασαμπαλιώτης Δημήτρης, πατέρας του διακριθέντα αθλητή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ