ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΙΚΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Προχωρούν τα έργα στο κέντρο

Ευχάριστα είναι τα νέα που αφορούν στον εγκαταλελειμμένο από χρόνια χώρο του οικοπέδου όπου στεγαζόταν το ΙΚΑ Λάρισας, καθώς μετά από πολύμηνες συζητήσεις το οικόπεδο παραχωρείται κατά χρήση στο δήμο Λαρισαίων προκειμένου να διαμορφωθεί σε χώρο πρασίνου στην καρδιά της πόλης.

Την ευχάριστη εξέλιξη ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής σε συνέντευξη τύπου ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης, ενώ όπως έγινε γνωστό το αίσιο τέλος στις διαπραγματεύσεις οριστικοποιήθηκε στο πλαίσιο συνάντησης του δημάρχου με τον αρμόδιο υφ. Εργασίας Τ. Πετρόπουλο.

«Πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη για μια πυκνοκατοικημένη περιοχή του κέντρου, ενώ η συμφωνία με τον ΕΦΚΑ θα δώσει τη δυνατότητα αξιοποίησης ενός χώρου που παρουσίαζε άσχημη εικόνα στην καρδιά της Λάρισας», τόνισε ο κ. Καλογιάννης, προσθέτοντας πως άμεσα θα ξεκινήσει σχετική μελέτη για τη διαμόρφωση του χώρου.

ΤΑ ΕΡΓΑ

Εξάλλου μιλώντας για τη διαμόρφωση και τα έργα του κέντρου ο δήμαρχος Λαρισαίων ανακοίνωσε πως μετά τη σχετική έγκριση της Αποκεντρωμένης προχωρούν αμέσως μετά το Πάσχα οι παρεμβάσεις στη Μανδηλαρά και τη Μεγ. Αλεξάνδρου, ενώ μέσα στο Μάιο ξεκινούν οι επεμβάσεις στις οδούς Βενιζέλου και Φιλελλήνων.

«Θα κλείσουν σημαντικές αρτηρίες της πόλης με διοχέτευση της κυκλοφορίας, ενώ στόχος είναι η ολοκλήρωση των έργων εντός του Σεπτεμβρίου, για να ακολουθήσει και η οδός Ασκληπιού», περιέγραψε ο κ. Καλογιάννης, ζητώντας την κατανόηση των πολιτών για τα έργα που θα αλλάξουν την εικόνα της πόλης.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ