ΝΙΚΗ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ.Σ.ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Μια επιβλητική νίκη, επί ενός αντιπάλου που στην κυριολεξία “καιγόταν” για ένα θετικό αποτέλεσμα, σημείωσε η ομάδα μπάσκετ του Γ.Σ. Αμπελώνα με το εμφατικό 78 – 57 επί της Καλαμπάκας, η οποία αν κέρδιζε θα πανηγύριζε την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Οι παίχτες του Γ.Σ. Αμπελώνα, στην τελευταία αγωνιστική των play offs για την άνοδο στη Γ’ Εθνική, αν και ήταν θεωρητικά αδιάφοροι, αφού με οποιοδήποτε αποτέλεσμα θα τερμάτιζαν τρίτοι στην ειδική βαθμολογία, απέδειξαν ότι στη φιλοσοφία της ομάδας υπάρχει μόνο η νίκη και πως μόνο τυχαία δεν ήταν η φετινή τους εντυπωσιακή πορεία.

Με τους Γιώργο Τσακνάκη και Θρασύβουλο Κοτσώνα, βγαλμένους “από άλλο πλανήτη” και με τους υπόλοιπους παίχτες, άξιους συμπαραστάτες, η ομάδα του Αμπελώνα από την αρχή του αγώνα δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Καλαμπάκα.

Με την διαφορά να βρίσκεται σταθερά πάνω από τους 15 πόντους, το τέλος του αγώνα βρήκε τους Αμπελωνίτες να πανηγυρίζουν μια νίκη γοήτρου και την Καλαμπάκα να χάνει την πρώτη θέση από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η ομάδα του Γ.Σ. Αμπελώνα κλείνει μια απολύτως επιτυχημένη χρονιά, αφού φέτος έφτασε για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Final Four του Κυπέλλου Θεσσαλίας, τερμάτισε πρώτη στον Β΄ Όμιλο της Α1 ΕΣΚΑΘ με το εντυπωσιακό ρεκόρ 17 νίκες σε 18 παιχνίδια και έμεινε εκτός Γ’ Εθνικής για μια ήττα διαφορά.

Στον Γ.Σ. Αμπελώνα ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά θα ξεκινήσει άμεσα και αναμένεται να τον δούμε και πάλι σε ρόλο πρωταγωνιστή.

Να ευχηθούμε και εμείς με τη σειρά μας, καλή ξεκούραση στα παιδιά και του χρόνου ακόμη πιο δυνατοί.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ