ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΒΡΟΥΝ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟΥΣ

Σκληρό σχόλιο για τους 5 που “ξύπνησαν” μετά από τρία χρόνια μνημονιακής πολιτικής από το μέλος του ΣΥΡΙΖ Λάρισας Χρυσούλα Χρήστου

Τη δική της απάντηση στα 5 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που εξέδωσαν επιστολή – μανιφέστο για να δείξουν την ανησυχία τους για την κυβερνητική πολιτική και τη διαφωνία τους με την πορεία του κόμματος δίνει η ηθοποιός – σκηνοθέτης Χρυσούλα Χρήστου που είναι μέλος του κόμματος.

Στο σχόλιό της αναφέρει:

“Συγνώμη που δεν ανήκω σε φράξιες επαναστατικές, κυβερνητικές κομματικές. Αντιπαθώ εξίσου και αυτούς που γλείφουν την κυβέρνηση και αυτούς που δήθεν την πολεμάνε, εκ των υστέρων.

Πιστεύω ακράδαντα ότι αν οι μειοψηφίες στα κόμματα γίνονταν πλειοψηφία τα ίδια θα έκαναν. Η αλλαγή νοοτροπίας ειδικά στα αριστερά κόμματα θα αργήσει να γίνει. Όσο για τους επαναστάτες εκ των υστέρων, μετά τρία χρόνια μνημονίων και ασφαλώς γνωρίζοντας τι συμβαίνει στο κόμμα και στις τοπικές οργανώσεις αντιδρούν τώρα, έμενε δεν θα με βρουν σύμμαχο τους.

Πορεύομαι μόνη μακριά από ίντριγκες και επαναστατικές δηθενιές. Ο,τι έχω να πω το λέω χωρίς φόβο και πάθος και δεν περιμένω την κατάλληλη ευκαιρία για να αναδείξω τις διαφωνίες μου.

Είμαι μακριά από τακτικισμούς και από τους μεν και από τους δε. Νομίζω ότι είμαι κατανοητή.

Με εκτίμηση Χρυσούλα Χρήστου μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας ηθοποιός, σκηνοθέτης”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ