ΤΕΛΟΣ Ο Θ. ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΛΑΡΙΣΑΣ/ΦΑΡΟ

Δεν πρόλαβε να… κρυώσει το πληκτρολόγιο από το κείμενο που αφορούσε στις εξελίξεις γύρω από το Γυμναστικό Λάρισας/Φάρο και η πρώτη επίσημη αποχώρηση είναι γεγονός, αφού με ολιγόλογη ανακοίνωσή της η διοίκηση της ομάδας έκανε γνωστή πριν λίγα λεπτά τη μη συνέχιση της συνεργασίας με τον τεχνικό Θανάση Σκουρτόπουλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

“Ο ΓΣΛ Φάρος ανακοινώνει την απόφασή του να μη συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Ομοσπονδιακό προπονητή, κ. Θανάση Σκουρτόπουλο. Τον ευχαριστούμε πολύ για όλα και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στον επόμενο σταθμό της καριέρας του”.

Ελαφρώς… διαφοροποιημένη και η δήλωση του κόουτς που μιλά για κοινή και όχι μονομερή απόφαση τονίζοντας τα εξής:

«Μετά τη σημερινή μου συνάντηση με την οικογένεια Μπούμπουρα, αποφασίσαμε από κοινού τη μη συνέχιση της συνεργασίας μας την επόμενη χρονιά. Έχοντας περάσει μια πολύ δύσκολη σεζόν στη Λάρισα και ζώντας κάτω από περίεργες και δυσμενείς καταστάσεις έως να αναλάβει την ομάδα ο κ. Μπούμπουρας, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους συνεργάτες μου, τους παίκτες μου, την οικογένεια Μπούμπουρα, προσωπικά τον κ. Βαγγέλη Τσάπα και όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό μας ώστε να βγει αυτή η χρονιά και να κρατήσουμε το Φάρο στην κατηγόρια. Εύχομαι καλή τύχη σε όλους».

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα από την ΚΑΕ ο ιδιοκτήτης της ομάδας έδωσε ήδη τα χέρια με το Σ. Μανωλόπουλο, γνωστό από τη θητεία του στον πάγκο της ΑΕΚ, ο οποίος και αναμένεται να ηγηθεί του τεχνικού επιτελείου τη νέα σεζόν.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ