ΣΤΗΝ ΘΕΡΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

Αν και ο καιρός δεν επέτρεψε, λόγω βροχής, τους παρευρισκόμενους στην αυλή του παλιού δημοτικού σχολείου Συκουρίου να απολαύσουν μέχρι το τέλος τη θερινή συναυλία που διοργάνωσε ο Μουσικός Σύλλογος περιοχής Συκουρίου την Παρασκευή 15 Ιουνίου, ωστόσο μέχρι τη στιγμή που τα καιρικά φαινόμενα το επέτρεψαν,

το κοινό ενθουσιάστηκε με το ρεπερτόριο και την απόδοση των τραγουδιών της περιόδου της δεκαετίας του 1960 – 1970, από τη μικτή χορωδία Συκουρίου και από τους σολίστες Αντωνία Βισβίκη και Αστέρη Τσέτσιλα.

Την παράσταση παρακολούθησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Λαδόπουλος, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Τεμπών Γιώργος Μανώλης, ο αντιδήμαρχος Γιάννης Αργυρίου, ο Πρόεδρος της δημ. κοινότητας Γιώργος Καλότυχος, οι δημοτ. σύμβουλοι Κώστας Νταφούλης, Αθαν. Καραναστάσης  και Γιώργος Νικολάου, η τέως Πρόεδρος Συκουρίου Μαργαρίτα Παπαζαχαρία και πλήθους μουσικόφιλων.

Σε δήλωσή του ο Γιώργος Μανώλης αναφέρει. « Ήταν μια καταπληκτική μουσική εκδήλωση, αλλά τα καιρικά φαινόμενα δεν μας επέτρεψαν να την απολαύσουμε μέχρι τέλους. Συγχαρητήρια στους συντελεστές και συμμετέχοντες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ