3ος ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Ο “ΕΥΖΗΝ” ΑΜΠΕΛΩΝΑ, ΣΤΟ 3rd ASTERICS CUP

2 χρυσά και 3 ασημένια μετάλλια, είναι ο τελικός απολογισμός για την ομάδα Ταεκβοντό  “ΕΥΖΗΝ” Αμπελώνα στο Διεθνές τουρνουά “3rd Asterics Cup”,  που  διεξήχθη στην  πόλη  Νις της Σερβίας με την συμμετοχή  1000 αθλητών περίπου και 120 ομάδων  απο 11 χώρες,  με τελικό  αποτέλεσμα την 3η θέση για τον σύλλογο του Αμπελώνα

στην γενική κατάταξη συλλόγων στην κατηγορία των Cadets, (Παίδων-Κορασίδων).

Πραγματοποιώντας  καταπληκτική εμφάνιση οι μικροί αθλητές του “ΕΥΖΗΝ” ΑΜΠΕΛΩΝΑ σάρωσαν τα μετάλλια, δείχνοντας την τρομερή άνοδο της ομάδας που  πρωταγωνιστεί σε όλες τής διοργανώσεις που συμμετέχουν.

Αναλυτικά 1η θέση και χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι:

1) Πονηρός Ιωάννης του Γεωργίου.

2) Τσακνάκης Γεώργιος του Νικολάου.

Ασημένια Μετάλλια:

3) Μπαρούτας Νίκος του Αθανασίου.

4) Τσακνάκης Ιωάννης του Νικολάου.

5) Κατίνας Γεώργιος του Παναγιώτη.

Πολύ καλή εμφάνιση και δυνατούς αγώνες  πραγματοποίησαν και οι αθλητές -τριες Ντόβα Ειρήνη, Πολυστήρη Μαρία,   Γκάμπτσας Αστέριος,   Μπαρούτας Μάριος,  Δαλαμήτρας Γιώργος και Μπζιώτας Άγγελος, χωρίς ωστόσο να μπούν στα μετάλλια.

Το Δ.Σ.  και η πρόεδρος κ. Κων/να Γκαγκανιάρα συγχαίρει τους αθλητές και τις αθλήτριες και φυσικά τους δασκάλους της  ομάδας Χαράλαμπο Ντόβα και Μιχάλη Λάκη για τις συνεχόμενες επιτυχίες που κάνουν γνωστότερο τον Σύλλογο “ΕΥΖΗΝ” Αμπελώνα όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλη την Ευρώπη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ