Ο ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ ΔΡΑΠΕΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ανακοίνωση της δημοτικής αρχής του δήμου Τυρνάβου

Ο κ. Ροντούλης αρνήθηκε να συμμετάσχει στη συνάντηση των εκπροσώπων των παρατάξεων που συγκάλεσε ο Δήμαρχος κ. Σαρχώσης με θέμα τις εξελίξεις στα σφαγεία.

Δικαιολογία δεν υπάρχει. Τα όσα ισχυρίσθηκε για να δικαιολογήσει την απουσία του δεν πείθουν κανέναν.

Η συνάντηση αυτή έχει σε πρώτο επίπεδο ενημερωτικό χαρακτήρα και αποτελεί το πρώτο βήμα μιας διαδικασίας που θα στηρίζεται σε έναν  εξαντλητικό διάλογο, όπου ΟΛΟΙ  οι εμπλεκόμενοι, φορείς, εργαζόμενοι, υπηρεσίες θα συζητήσουν και τα αρμόδια θεσμικά όργανα  θα αποφασίσουν για τις εξελίξεις στα σφαγεία.

Επομένως η τακτική της απουσίας, δήθεν δικαιολογημένα με αστείες προφάσεις που ακολουθεί όλο αυτό  το διάστημα που είναι δημοτικός σύμβουλος  ο κ. Ροντούλης,  αποτελεί πρόκληση. Και να σκεφθεί κανείς πως η επόμενη μέρα στα δημοτικά πράγματα απαιτεί  και θεσμικά συνεννοήσεις  και συγκλίσεις λόγω απλής αναλογικής.

Αποδεικνύει με τη στάση του την  πλήρη άγνοια  για τη λειτουργία   των θεσμικών διαδικασιών στην τοπική αυτοδιοίκηση .  Ή μήπως δεν είναι άγνοια αλλά έλλειψη σεβασμού προς αυτές;

Πάντως με επινοήσεις, μοναδικής έμπνευσης,  απόρροια ασύμμετρης λογικής προσπαθεί να δραπετεύσει από τα θέματα του Δήμου και το μόνο που κάνει είναι να διαλαλεί  πως μόνο αυτός έχει δίκαιο σε όλα και για όλα ως νευρικός ιζνογκούντ(He is no good).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ