ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Το ενδιαφέρον των τρικαλινών φιλάθλων συγκέντρωσε η κυριακάτικη φιλική αναμέτρηση της τοπικής ομάδας με την ΑΕΛ, ενώ παρουσίες εντός αλλά και εκτός γηπέδου τράβηξαν τα βλέμματα.

Η παρουσία στον πάγκο του ΑΟΤ του πρώην τεχνικού των «βυσσινί» Ρ. Ντόστανιτς και του Κ. Νεμπεγλέρα (τεχνικός διευθυντής) που πανηγύρισαν στο τέλος και τη νίκη της ομάδας τους με 2-1, έδωσαν την ευκαιρία για σχόλια και… μνήμες, ενώ ανάλογο ενδιαφέρον υπήρξε και στις κερκίδες όπου η παρουσία των Κούγια-Πλεξίδα είχε επίσης την τιμητική της.

Απέφυγαν μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο οι δύο άντρες, με το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ να μην αποφεύγει ωστόσο την ανταλλαγή ολίγων… γαλλικών με μικρή μερίδα φιλάθλων, ενώ εντός του αγωνιστικού χώρου τα βλέμματα συγκέντρωσε ο υπό δοκιμή Κροάτης μπακ Τ. Γκόριπετς (αγωνίστηκε με το Νο 33) που έπαιξε με την ΑΕΛ, την ώρα που «μάτια έβγαζε» με την απόδοσή του ένας παίκτης των Τρικάλων!

Ο λόγος για τον εξαιρετικό μέσο Ράντι που «χόρεψε» ουκ ολίγες φορές την άμυνα της ΑΕΛ, με τον 31χρονο διεθνή από την Ισημερινή Γουινέα να ενθουσιάζει με την απόδοσή του προκαλώντας το ενδιαφέρον όλων.

Όσο για τον υπό δοκιμή Κροάτη, αν κρίνουμε από τις δηλώσεις του Σ. Αντωνίου πως το ρόστερ «έκλεισε» αλλά και από την απόδοσή του μάλλον δεν διαφαίνεται συνεργασία του με την ΑΕΛ, με όλα τα ενδεχόμενα ωστόσο να παραμένουν ανοιχτά.

Για την ιστορία η ΑΕΛ προηγήθηκε στον αγώνα με όμορφο τέρμα του Νούνιτς στο 9’, ενώ η ολική ανατροπή ήρθε για τα Τρίκαλα στο δεύτερο ημίχρονο, όταν αρχικά ο Συμελίδης (52’) και στη συνέχεια ο Μακρίδης (55’) έδωσαν τη νίκη στην ομάδα τους.

Ε.Π.

ΦΩΤΟ: TrikalaSportiva

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ