ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ, ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΖΩΗΣ

Από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου σε συνεργασία με το “Πανεπιστήμιο των Πολιτών” του Δήμου Λαρισαίων, στο πλαίσιο της δράσης “η πόλη που μαθαίνει”

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στο πλαίσιο των Επαγγελματικών Προγραμμάτων Ενδυνάμωσης και Συμβουλευτικής και σε συνεργασία με το ¨Πανεπιστήμιο των Πολιτών¨ του προγράμματος Λάρισα – «Πόλη που Μαθαίνει» του Δήμου Λαρισαίων, προβαίνουν από κοινού στην υλοποίηση δωρεάν επιμορφωτικού προγράμματος

στην Ψυχολογία, στη Συμβουλευτική και στην Προπονητική Ζωής και απευθύνεται στο ευρύ κοινό.

Η έναρξη του προγραμματίζεται για τον Οκτώβριο και οι ημερομηνίες διεξαγωγής είναι οι κάτωθι:

21 Οκτωβρίου, 25 Νοεμβρίου, 16 Δεκεμβρίου, 20 Ιανουαρίου, 17 Φεβρουαρίου, 17 Μαρτίου, 14 Απριλίου, 26 Μαΐου και 16 Ιουνίου.

Tα μαθήματα θα υλοποιούνται μια φορά τον μήνα, ημέρα Κυριακή και ώρες 16.00 έως 21.00, στο αμφιθέατρο του 2ου ορόφου στο Μύλο του Παππά και θα γίνουν δεκτά έως 100 άτομα (με σειρά προτεραιότητας).

Εννέα πεντάωρες συναντήσεις από διδάσκοντες, που συνδυάζουν αρμονικά την επιστημονικότητα με την εμπειρία, το θεωρητικό με την πρακτική συμπεριφορά, το κλασικό με τις εναλλακτικές προσεγγίσεις,  τη συγχρονικότητα με τις διαχρονικές ερμηνείες, τη διεπιστημονικότητα με την εξειδίκευση, τα ερευνητικά πορίσματα με τις παραδοσιακές πεποιθήσεις.

Τα μαθήματα που εντάσσονται στο πλαίσιο κοινωνικών – επιμορφωτικών δράσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου δεν είναι απλώς ακαδημαϊκές διαλέξεις περί ψυχολογίας, συμβουλευτικής και προπονητικής ζωής, αλλά ένα διαρκές πολιτισμικό δρώμενο, το οποίο θα λαμβάνει χώρα παράλληλα με τα σεμινάρια. Η συμμετοχικότητα και το κοινωνικό κεφάλαιο, όταν πλαισιώνουν την εκπαιδευτική διαδικασία γίνονται βίωμα, καλή πρακτική και νοσταλγία. Θεατρικές παραστάσεις, μουσικά σχήματα, φιλανθρωπικές δράσεις, παράφορες διδασκαλίες, όλα αναμιγνύονται, για να κεντρίσουν το κοινωνικό και ανθρωπιστικό αισθητήριο των συμμετεχόντων, έτσι ώστε η μάθηση να μετατραπεί σε κίνητρο και να εξαργυρωθεί σε πρωτοβουλία.

Όσοι ενδιαφέρονται για περαιτέρω εξειδίκευση μπορούν να ακολουθήσουν τον παρακάτω σύνδεσμο: https://goo.gl/q34f7b. Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως τέλη Σεπτεμβρίου στο ακόλουθο link: https://goo.gl/xM24Fk

Για πληροφορίες εγγραφών στα τηλ. 22510-36520 Πανεπιστήμιο Αιγαίου και στην Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων τηλ: 2410680250 κα. Νημά Βάσια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ