ΕΓΙΝΕ Η ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ

Ανακοίνωση – απάντηση της δ.α. του δήμου Τυρνάβου στην ανακοίνωση του επικεφαλής της Δράσης Πολιτών

Η απάντηση στο δημοσίευμα του κ. Ροντούλη είναι η ίδια η πραγματικότητα και ως στοιχείο παραθέτουμε τις δύο φωτογραφίες.Η 1η φωτογραφία είναι από το δημοσίευμα του κ. Ροντούλη που αναρτήθηκε σε ηλεκτρονικά μέσα την Πέμπτη 20/09/2018 και ώρα περίπου 19:30.

Η 2η φωτογραφία, που δείχνει την έναρξη και εξέλιξη των έργων, τραβήχτηκε σήμερα Παρασκευή 21/09/2018 και ώρα 10:30πμ.

Ενημερώνουμε λοιπόν τους πολίτες ότι το έργο ασφαλτόστρωσης στη είσοδο του οικισμού Αγίας Σοφίας ξεκίνησε σήμερα το πρωί. Από τις 7:30πμ εγκαταστάθηκε ο εργολάβος και αργά το μεσημέρι θα ολοκληρωθούν οι εργασίες.

Δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν

  • Ο κ. Ροντούλης με το που ενημερώνεται ότι γίνεται κάποιο έργο, ως άλλος κεραμιδόγατος, φωνασκεί διεκδικώντας την παρέμβασή του μέχρι το σημείο να διεκδικήσει και την πατρότητα του έργου. Εφόσον είναι έτσι οφείλει να δώσει συγχαρητήρια στη Δημοτική Αρχή, διότι ανταποκρίθηκε εντός ολίγων ωρών.
  • Τα έργα προγραμματίζονται, σχεδιάζονται, μελετώνται και υλοποιούνται από τη Δημοτική Αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου και αυτό απαιτεί χρόνο προετοιμασίας.

Και για να προλάβουμε ενδεχόμενα δημοσιεύματα του κ. Ροντούλη, τον ενημερώνουμε με την ευκαιρία ότι θα προχωρήσουμε και σε άλλες παρεμβάσεις συντήρησης και βελτίωσης του αγροτικού οδικού δικτύου της περιοχής Τ.Κ. Δένδρων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ