ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΚΑΙ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ «ΠΡΑΣΙΝΙΣΑΝ» ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ Α’ ΕΠΣΛ

«Πρασίνισε» η κορυφή του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ, καθώς Σμόλικας Φαλάνης και Αμπελωνιακός συνέχισαν ακάθεκτοι στη διοργάνωση σημειώνοντας τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες και συγκατοικώντας στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το 4Χ4 σημείωσε ο Σμόλικας που αν και αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο από το 55’ πέρασε σίφουνας από την έδρα του Ηρακλή Λάρισας επικρατώντας με 1-3, ενώ νικηφόρα συνέχισε και ο Αμπελωνιακός που έκαμψε την αντίσταση της τοπικής Δόξας στο Βλαχογιάννι πανηγυρίζοντας το τελικό 0-2.

Ο ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ

Τη νίκη της αγωνιστικής πέτυχε ο Σμόλικας που αν και αγωνίστηκε με αριθμητικό μειονέκτημα από το 55’ επικράτησε του Ηρακλή Λάρισας με 1-3 μετά από πολύ καλή εμφάνιση.

Οι προειδοποιητικές βολές των Μολά (7′), Σκούπρα (9′) και Κακαβίτση (20′), προϊδέασαν για τη συνέχεια, με τους παίκτες του Β. Μπακογιάννη να έχουν κλείσει στα καρέ τους γηπεδούχους, πριν πανηγυρίσουν το 0-1 στο 29’, όταν ο Κακαβίτσης με κεφαλιά νίκησε τον Καραναστάση δίνοντας προβάδισμα στο Σμόλικα.

Στο 38’ το γήπεδο «σηκώθηκε» όταν ο Μάτος με ανάποδο ψαλίδι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στο 41’ ο ίδιος με προβολή έγραψε το 0-3 για το Σμόλικα, σε ένα απίστευτο πρώτο ημίχρονο!

Στην επανάληψη οι παίκτες του Ηρακλή επιχείρησαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι εκμεταλλευόμενοι και το αριθμητικό μειονέκτημα του Σμόλικα που από το 55’ αγωνιζόταν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μανακούσιου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ωστόσο το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 1-3 στο 86’ με κεφαλιά του Φορτομάρη.

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης – Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Καραναστάσης, Πατσής (67′ Καπετάνιος), Γιαννακόπουλος, Ψωμολιάς, Λάμπρου (56′ Φορτομάρης Ν.), Ντιντής (56′ Γκατζούλης), Γκιουρσάνης, Νάστας, Φώτος, Ζαφειρίου, Ρέψης (56′ Χρηστίδης).

Σμόλικας Φαλάνης (Βασίλης Μπακογιάννης): Γραβάνης, Τσιρογιάννης, Σέτζας (75′ λ.τ. Γκαλμπογκίνης), Μανακούσιος Θ., Σκούπρας, Μολάς, Μανακούσιος Δ., Μπέτσης, Μάτος (58′ Κόκκινος), Μακρής (73′ Σπανός), Κακαβίτσης.

Ο ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ

Το απόλυτο και για τον Αμπελωνιακό που επικράτησε στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Δόξας Βλαχογιαννίου με 0-2.

Καλύτεροι αν και νεοφώτιστοι στην κατηγορία οι Αμπελωνίτες δεν συνάντησαν ιδιαίτερη αντίσταση και μετά από ένα στείρο πρώτο μέρος που οι δύο ομάδες έμειναν στο «μηδέν» οι παίκτες του Μαντζιώκα κατάφεραν να προηγηθούν με όμορφο πλασέ του Βούκια, που στο 52’ σημείωσε το 0-1 για την ομάδα του.

Το τέρμα έδειξε να «ξεκλειδώνει» την άμυνα της Δόξας που επιχείρησε να βγει μπροστά για την ισοφάριση, ωστόσο στο 70’ ο Παπαγεωργίου πέρασε και τον κίπερ της Δόξας για να ανατραπεί από αυτόν, ενώ το αδιαμφισβήτητο πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Αλεξανδρής γράφοντας έτσι το 0-2, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Παπαϊωάννου, Τσούντζουρας, Χριστιανίδης (80′ Λάκης), Δραγατσίκης, Αθανασούλης, Χριστοδούλου Κ., Βίδρας, Γκουρομπίνος (80′ Γεωργούλης), Ιγγλέζος, Μπαντής Γ. (58′ λ.τ. Θανασούλης), Αλεξίου (66′ Πέτρου).

Αμπελωνιακός (Κώστας Μαντζιώκας): Χατζίνας, Αλεξόπουλος, Λιάκος, Γούτος, Νικολακούλης, Φλέγγας, Χατζούλης, Καρυπίδης (52′ Παπαγεωργίου), Βούκιας (67′ Ψύρρας), Αλεξανδρής (74′ Μπαλατσός), Μπέλτσιος (84′ Τεκέδης).

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ