ΠΗΡΕ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣ Η ΑΕΛ

Επιτέλους νίκη για τους «βυσσινί» που στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL επικράτησαν του ΠΑΣ Γιάννινα στο FC ARENA με 2-0 ύστερα από καλή εμφάνιση.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 15’ απείλησαν με το σουτ του Μπαργκάν να “βρίσκει” αμυντικό πριν απομακρυνθεί από το Βελλίδη, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ντέλετιτς δοκίμασε το πόδι του από στημένο σημαδεύοντας το δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Η πίεση συνεχίστηκε με το Νούνιτς στο 29’ και το 33’ να μην τα καταφέρνει απέναντι στον αντίπαλο πορτιέρε, ενώ ό,τι δεν κατάφεραν οι επιθετικοί της το πέτυχε τελικά με την έναρξη του δευτέρου μέρους ένας αμυντικός, αφού ο Ν. Γκόλιας στο 50’ έλυσε το γρίφο δίνοντας με κοντινή προβολή το προβάδισμα στην ΑΕΛ!

Νωρίτερα και στη φάση του 48’ ο ΠΑΣ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τσικάρσκι με δεύτερη κίτρινη κάρτα (τράβηξε το Ντέλετιτς που έφευγε στην αντεπίθεση), για να φτάσουμε στη φάση του 50’ όταν μετά την εκτέλεση του κερδισμένου φάουλ οι Μιλοσάβλιεβιτς και Ζίζιτς είδαν το Βελλίδη να λέει «όχι», ωστόσο ο Ν. Γκόλιας ήταν εκεί και με προβολή έγραψε το 1-0 για την ομάδα του.

Η ΑΕΛ «κλείδωσε» τη νίκη της στο 76’, όταν όμορφη κάθετη πάσα του Μιλοσάβλιεβιτς είχε τελικό αποδέκτη το Ντέλετιτς, ο οποίος βγήκε στην πλάτη της άμυνας και με σουτ νίκησε το Βελλίδη σημειώνοντας το 2-0 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Χούμπτσεφ, Ζίζιτς, Γκόλιας (72′ λ.τ. Γρομητσάρης), Καρανίκας, Μιλοσάβλιεβιτς, Φατιόν, Κοεφ, Νούνιτς, Ντέλετιτς (89′ Σαχίτι), Μπαργκάν (66′ Πίτι).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Λίλα, Σιόντης, Αποστολόπουλος, Τσικάρσκι, Ντόλοβατς, Γιάκος (75′ Κακούμπα), Παμλίδης (83′ Κούζικ), Λουκίνας (61′ Ξύδας).

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: SDNA

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ