ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑΤΟ – ΗΠΑ

Με ανησυχία παρακολουθούμε τις επικίνδυνες δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας   της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ,  Καμμένου, ο οποίος για ακόμη μία φορά  επέλεξε την πόλη μας για να επιβεβαιώσει τα όσα από την επίσκεψη του στις ΗΠΑ ήταν γνωστά.

Δηλαδή τη βαθύτερη πρόσδεση στους επικίνδυνους σχεδιασμούς τους, στα πλαίσια της διαβόητης «γεωστρατηγικής αναβάθμισης» , που πρακτικά σημαίνει τη  μετατροπή της Λάρισας, του Βόλου, και όλης της Ελλάδας σε ένα απέραντο ΝΑΤΟικό  στρατηγείο.

Τίποτα θετικό δεν έχει να περιμένει ο λαός της περιοχής μας και συνολικά από το κάλεσμα Καμένου στους επενδυτές «με το ΝΑΤΟ ως παράγοντα ασφάλειας, για την επανεκκίνηση της οικονομίας».

Η ίδια η ζωή τον διαψεύδει: Πόση ασφάλεια, αλήθεια, ένιωσε ο λαός της  Κύπρου  όταν η Αμερικανοκίνητη Χούντα παρέδωσε το 36% του νησιού στην Τουρκία; Πόση ασφάλεια νιώθουν οι κάτοικοι των ακριτικών νησιών αλλά και συνολικά ο λαός μας όταν «γκριζάρεται» το Αιγαίο, αφού το ΝΑΤΟ δεν αναγνωρίζει κυριαρχικά δικαιώματα, παρά μόνο μας λέει «βρείτε τα»;

Η Επιτροπή Ειρήνης Λάρισας  καλεί το λαό της πόλης μας σε επαγρύπνηση απέναντι  στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, όπως εκφράζονται ιδιαίτερα έντονα στην περιοχή μας. Ασφάλεια και σταθερότητα δε φέρνουν, το αντίθετο μάλιστα, όπως αποδεικνύει η ίδια η ζωή.

Ο λαός της πόλης μας να εναντιωθεί στη μετατροπή της πόλης μας σε ένα απέραντο νατοϊκό στρατόπεδο. Επιβεβαιώνεται ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ εμπλέκει όλο και βαθύτερα τη χώρα μας σε τέτοιους επικίνδυνους σχεδιασμούς που θα εξυπηρετήσουν μόνο τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα διαφόρων ομίλων, στον ανταγωνισμό τους με άλλους. Αυτή είναι η επανεκκίνηση της οικονομίας για την οποία κόπτεται ο Καμμένος.

Επανεκκίνηση της οικονομίας για την συγκυβέρνηση σημαίνει νέες βάσεις, λειτουργία της βάσης drones στη Λάρισα σαν κανονική βάση, προετοιμασία υποδοχής πυρηνικών όπλων στον Άραξο, ένταξη κι άλλων γειτονικών χωρών στο ΝΑΤΟ, όπως της ΠΓΔΜ.

Η Επιτροπή Ειρήνης Λάρισας θα συνεχίσει τις πρωτοβουλίες της το επόμενο διάστημα για την ενημέρωση και την ένταση του αγώνα μας ενάντια σε αυτά τα ζητήματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ