“ΡΟΔΟΣΤΑΛΙΣ” ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ: ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΑΡΩΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ…

Ενα νέο αρωματοπωλείο, άνοιξε πριν από λίγες ημέρες στον Τύρναβο που έρχεται να καλύψει τις ανάγκες όλων, για επώνυμο ακριβό άρωμα σε χαμηλή τιμή, καλλυντικά ποιότητας και οτιδήποτε αφορά την περιποίηση προσώπου και σώματος για όλη την οικογένεια με ασφαλή πιστοποιημένα προϊόντα.

Πρόκειται για το αρωματοπωλείο “ΡΟΔΟΣΤΑΛΙΣ” της Στέλλας Γεράση η οποία δημιούργησε ένα ζεστό, με φινέτσα και καλή οργάνωση χώρο στην οδό Αγίας Παρασκευής απέναντι από το ΚΤΕΛ στον Τύρναβο.

Σε αυτό τον όμορφο χώρο η κ. Γεράση και οι συνεργάτιδές της σας περιμένουν για να σας εξυπηρετήσουμε και να σας βοηθήσουν με τις γνώσεις τους να διαλέξετε τα πλέον κατάλληλα προϊόντα για σας και για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Αν θέλετε κάτι για εσάς ή για δώρο, μπορείτε να επιλέξετε το άρωμα με την κρέμα – αφρόλουτρο – αμυγδαλέλαιο – body butter της αρεσκείας σας, μέσα από πλήθος επώνυμων αρωμάτων.

Στο αρωματοπωλείο ΡΟΔΟΣΤΑΛΙΣ” θα βρείτε επώνυμα ακριβά αρώματα και φυτικά προϊόντα προσώπου – σώματος.

Θα βρείτε κρέμες, σαπούνια, σαμπουάν, μάσκες προσώπου, παιδικά σαμπουάν και αρώματα, σπρέι, αρώματα χώρου και αυτοκινήτου σε χαμηλές τιμές και πιστοποιημένα με ISO.

Πιστοποίηση ISO

H «ΡΟΔΟΣΤΑΛΙΣ» πιστοποιήθηκε από τον οργανισμό διαχείρισης ποιότητας TÜV HELLAS τον Δεκέμβριο του 2016 για τα συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας, με το πιστοποιητικό ISO 9001:2008.

Η πιστοποίηση αυτή την καθιστά πρωτοπόρο εταιρεία στον ελληνικό χώρο της εμπορίας αρωμάτων τύπου και καλλυντικών και αποτελεί την πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που φέρει αυτή την πιστοποίηση.

Τα πλεονεκτήματα που αποκομίζουν οι πελάτες από τα προϊόντα, με την εφαρμογή του ISO 9001:2008, είναι:

Μέγιστη ικανοποίηση από τις απαιτήσεις σχετικά με την ποιότητα

Αξιοπιστία

Διασφάλιση συστατικών καθώς τηρούν όλες τις κοινοτικές και ευρωπαϊκές προδιαγραφές

Επιπλέον, όλα τα προϊόντα της «ΡΟΔΟΣΤΑΛΙΣ» συσκευάζονται αποκλειστικά από την εταιρεία ‘ΜΑRΕL’ και η οποία φέρει με τη σειρά της πιστοποίηση ISO 9001:2008 με πεδίο εφαρμογής «ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ & ΑΡΩΜΑΤΩΝ».

Η “ΡΟΔΟΣΤΑΛΙΣ” εξασφάλισε την πιστοποίηση της, αφού προτεραιότητα της είναι να διασφαλίσει στο μέγιστο βαθμό, τους πελάτες που με την εμπιστοσύνη τους την κατατάσσουν στην μεγαλύτερη και πιο ποιοτική εταιρεία εμπορίας αρωμάτων και καλλυντικών στην Ελλάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ