ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΑΙΜΟΔΟΣΙΕΣ ΤΗΣ “ΕΛΠΙΔΑΣ” ΣΕ ΑΜΠΕΛΩΝΑ, ΔΕΛΕΡΙΑ ΚΑΙ ΡΟΔΙΑ

Με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση πολλών αιμοδοτών, από τους οποίους οι 8 ήλθαν για πρώτη φορά, πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες πλέον εθελοντικές αιμοδοσίες του Συλλόγου «Η ΕΛΠΙΔΑ» για τα Χριστούγεννα 2018.

Το χώρο της αιμοδοσίας του Αμπελώνα επισκέφτηκε φέτος ο νέος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. κ. Ιερώνυμος για να συγχαρεί τους αιμοδότες για την προσφορά τους και το Σύλλογο “Η ΕΛΠΙΔΑ” για το έργο του και να ευχηθεί σε όλους “Καλά Χριστούγεννα”.

Το Μητροπολίτη κ. Ιερώνυμο καλωσόρισαν στην αιμοδοσία του Αμπελώνα ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου “Η ΕΛΠΙΔΑ” και του ευχήθηκαν καλή υγεία, δύναμη και κουράγιο για καλή επιτυχία στο δύσκολο, αλλά πολύ όμορφο και σπουδαίο έργο του.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου «Η ΕΛΠΙΔΑ» ευχαριστεί όλους τους αιμοδότες του, που πήραν μέρος στις τρεις αιμοδοσίες του  στα Δελέρια, τη Ροδιά και τον Αμπελώνα και τους εύχεται από καρδιάς «Καλά Χριστούγεννα» και κάθε ευτυχία και χαρά για το Νέο Έτος 2019.

Τέλος, προτρέπει όσους δεν πρόλαβαν να δώσουν αίμα στις αιμοδοσίες αυτές, να πάνε μόνοι τους στο Κέντρο Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λάρισας και να δώσουν εκεί μια φιάλη από το αίμα τους, γιατί οι ανάγκες για αίμα τώρα τα Χριστούγεννα είναι ιδιαίτερα αυξημένες.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ