ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από νωρίς το απόγευμα η προσπάθεια του μηχανισμού του δήμου Τυρνάβου για να παραμείνουν ανοικτοί οι δρόμοι που συνδέουν δημοτικές και τοπικές κοινότητες αλλά και οι κεντρικοί δρόμοι σε Τύρναβο και Αμπελώνα.

Μηχανήματα του δήμου έριξαν ήδη αλάτι στους κεντρικούς δρόμους του Τυρνάβου και από τις 8 το βράδυ ρίχνουν αλάτι στους δρόμους του Αμπελώνα, Ταυτόχρονα γκρέιντερ του δήμου προχώρησε σε εκχιονισμό του δρόμου Αμπελώνα – Τυρνάβου αφού τα μηχανήματα της περιφέρειας δεν μπορούσαν να φτάσουν άμεσα, ενώ στη συνέχεια θα γίνει εκχιονισμός του δρόμου Γυρτώνη – Αμπελώνας που επίσης αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Ταυτόχρονα εκχιονιστικά μηχανήματα ιδιωτών βρίσκονται σε ετοιμότητα για να επέμβουν από νωρίς το πρωί αύριο όπου χρειαστεί ενώ θα συνεχιστεί η ρίψη αλατιού και στο παράπλευροι οδικό δίκτυο.

Οπως αναφέρουν από τη δημοτική αρχή στόχος είναι να μην υπάρξουν κλειστοί δρόμοι και να αντιμετωπιστούν όσο είναι δυνατόν τα προβλήματα εν τη γενέσει τους.

ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΟΧΏΡΙ

Εν τω μεταξύ από νωρίς το πρωί έγινε προσπάθεια να ανοίξουν οι δρόμοι στο Βοτανοχώρι και κυρίως δρόμοι που οδηγούν σε ποιμνιοστάσια που ήταν αποκλεισμένα. Στον οικισμό επιχείρησαν JCB του δήμου και γκρέιντερ της περιφέρειας ενώ οι προσπάθειες θα συνεχιστούν ώστε να μη μείνει αποκλεισμένο ούτε ένα ποιμνιοστάσιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ