ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Με ανοιχτή εκδήλωση για όλα τα μέλη και ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά έκοψαν την καθιερωμένη βασιλόπιτα τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας, ενώ στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο των Δικηγόρων παραβρέθηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Ο κ. Ιερώνυμος, ως απόφοιτος της Νο­μι­κής Σχο­λής του Ε­θνι­κού και Κα­πο­δι­στρια­κού Πα­νε­πι­στη­μί­ου Αθηνών με με­τα­πτυ­χια­κές σπου­δές στο Πα­νε­πι­στή­μιο του Groningen Ολ­λαν­δί­ας σε ομιλία του αναφέρθηκε στη συμβολή της εκκλησίας στη συγκρότηση του ελληνικού κράτους επί Όθωνος, καθώς και στο πως αντιμετωπίστηκε το θέμα της εκκλησιαστικής περιουσίας αλλά και η ίδια η εκκλησία από το νέο ελληνικό κράτος, αμέσως μετά την τουρκοκρατία.

Τυχερός της βραδιάς από τους παρευρισκόμενους ο δικηγόρος Β. Δημηνίκος στο κομμάτι του οποίου κρυβόταν το φλουρί της πίτας και το οποίο αντιστοιχούσε σε ένα στυλό, ενώ μετά από ηλεκτρονική κλήρωση που πραγματοποιήθηκε και στην οποία συμμετείχαν όλα τα μέλη του Συλλόγου, δεύτερος τυχερός της βραδιάς αναδείχτηκε ο Ευαγγ. Μακροβασίλης, που κέρδισε μία χρυσή λίρα.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ