ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΕ ΤΟ ΓΑΡΙΦΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ

Πολιτική εκδήλωση της Λαϊκής Συσπείρωσης στη Λάρισα 

«Σ’αυτές τις εκλογές πρέπει να ενισχυθούν οι δυνάμεις του ΚΚΕ που στάθηκαν μπροστάρηδες στους αγώνες». Με αυτά τα λόγια προλόγισε τους κεντρικούς ομιλητές της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο ο Γ. Παζιάνας, στέλεχος του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος

της ΛΑΣΥ, λίγο πριν πάρουν τη θέση τους στο βήμα ο υποψήφιος δήμαρχος Λάρισας Π. Κρίκης και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Τ. Τσιαπλές.

Απευθύνοντας κάλεσμα «συνέπειας, αγωνιστικότητας και αισιοδοξίας» και ασκώντας κριτική στη δημοτική αρχή ο Π. Κρίκης σημείωσε πως «η δημοτική αρχή των ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΛΑΕ κ.α. έχει αποδείξει ότι στέκεται «άξιος συνεχιστής» των προηγούμενων δημοτικών αρχών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, έχοντας στήριξη στο αντιλαϊκό της «έργο». Έτσι οι Λαρισαίοι κλήθηκαν να πληρώσουν το μάρμαρο με φόρους και τέλη κάθε μορφής που φτάνουν τα 27εκ ευρώ, σταθεροποιώντας ένα ετήσιο «ματωμένο» πλεόνασμα 5εκ ευρώ τα τελευταία 4 χρόνια».

«Η «Λαϊκή Συσπείρωση» είναι το ψηφοδέλτιό μας και μπορεί να εκφράσει ένα ρεύμα συμπόρευσης – αγώνα και αλλαγής στην Λάρισα και σε όλη τη Θεσσαλία. Αυτό δεν σημαίνει σε καμιά περίπτωση ότι στο ψηφοδέλτιο μας συμμετέχουν μόνο οι κομμουνιστές», τόνισε ο κ. Κρίκης, καταλήγοντας πως «το ψηφοδέλτιο με το γαρίφαλο είναι η απάντηση του λαού στις παγίδες που αρχίζουν να στήνονται μπροστά στις επερχόμενες εκλογές».

Ο Τ. ΤΣΙΑΠΛΕΣ

Εκφράζοντας τη στήριξη όλων στον δίκαιο αγώνα και στα αιτήματα επιβίωσης των μικρομεσαίων αγροτών ξεκίνησε την ομιλία του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Τ. Τσιαπλές, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «τα άλλα κόμματα και οι υποψήφιοι τους σε Περιφέρεια και Δήμους, είτε εμφανίζονται με κομματική στήριξη, είτε υποκριτικά ως ανεξάρτητοι, ζητάνε την λαϊκή ψήφο για να συνεχίσουν την αντιλαϊκή πολιτική και σε κυβερνητικό επίπεδο και μέσα από την περιφέρεια και τους δήμους».

«Η Λαϊκή Συσπείρωση, είναι η μόνη δύναμη που αποκάλυπτε και αντιπάλευε, την αντιλαϊκή πολιτική στήριξης του κεφαλαίου, που προωθούσε στην Περιφέρεια η πλειοψηφία της ΝΔ, σε συνεργασία με την εκάστοτε κυβέρνηση και την Ε.Ε και την συναίνεση σε βασικά ζητήματα, των δυνάμεων του ΠΑΣΟΚ του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ, των Οικολόγων και της Χ.Α και διεκδικούσε πολιτικές και μέτρα στήριξης των εργατικών-λαϊκών οικογενειών», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Τσιαπλές, καταλήγοντας πως «με ισχυρή Λαϊκή Συσπείρωση στην Περιφέρεια και στο Δήμο Λάρισας, ισχυρό ΚΚΕ στη Βουλή και ευρωβουλή, βάζουμε περισσότερα εμπόδια στις αντιλαϊκές πολιτικές, δυναμώνουμε την διεκδίκηση μέτρων στήριξης των εργατικών-λαϊκών οικογενειών, για να ανοίξουμε τον δρόμο για βαθιές αλλαγές προς όφελος της λαϊκής πλειοψηφίας».

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ