ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Παρουσία πολλών μελών του συλλόγου, του δημάρχου Τυρνάβου Π. Σαρχώση και στελεχών της δημοτικής αρχής η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Τυρνάβου έκοψε σήμερα το βράδυ την πίτα για τη νέα χρονιά στο φιλόξενο χώρο του “Πανελλήνιου”

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του συλλόγου Κ. Πετμεζάς ο οποίος ευχαρίστησε τα μέλη για τη στήριξη στη νέα διοίκηση, ζητώντας παράλληλα από όλο τον εμπορικό και επαγγελματικό κόσμο του Τυρνάβου να βρίσκεται δίπλα στο σύλλογο να ενημερώνει για διάφορα προβλήματα και να παλεύει μαζί με τη διοίκηση για την προώθηση θεμάτων που έχουν να κάνουν με την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στην περιοχή.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος αναφέρθηκε στην καλή συνεργασία που υπάρχει με τη διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου, τονίζοντας ότι ο δήμος προσπαθεί να βρίσκεται πάντα κοντά στους εμπόρους και τους επαγγελματίες της περιοχής, ενώ αναφερόμενος στο θέμα του ανοικτού εμπορικού κέντρου δεσμεύθηκε ότι σύντομα θα γίνει πράξη στον Τύρναβο.

Στη σημερινή εκδήλωση βραβεύτηκαν για τις καλύτερες χριστουγεννιάτικες βιτρίνες τα μέλη του συλλόγου Αγνή Αγριμάνη, Αντώνης Γουνιτσιώτης και Κωνσταντίνα Γκόλτσιου, ενώ η τυχερή της βραδιάς που βρήκε το φλουρί το οποίο αντιστοιχούσε σε δωροεπιταγή 100€ για αγορές από τα καταστήματα του Τυρνάβου ήταν η Κατερίνα Ντάνη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ