ΟΙ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΒΑΖΟΥΝ ΦΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Επίθεση στην κυβέρνηση από το βουλευτή της ΝΔ Μ. Βαρβιτσιώτη που θα μιλήσει το βράδυ σε συνεστίαση της ΔΗΜΤΟ Ελασσόνας

Στα γραφεία τα ΝΟΔΕ Λάρισας της ΝΔ βρέθηκε το Σάββατο ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής και βουλευτής Β’ Αθηνών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης του κόμματος, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη τύπου με αφορμή την επίσκεψή του στην Ελασσόνα, όπου και θα παραβρεθεί ως κεντρικός ομιλητής στην ετήσια εκδήλωση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ.

Πλαισιωμένος από τους τρεις βουλευτές Λάρισας του κόμματος Μ. Χαρακόπουλο, Χρ. Κέλλα και Γ. Κατσιαντώνη και τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας Χρ. Καπετάνο, ο «γαλάζιος» Τομεάρχης έστρεψε τα βέλη του κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης σημειώνοντας πως «ο Τσίπρας έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του και πρέπει να πάμε σε εκλογές», ενώ αναφερόμενος στον αγροτικό τομέα και τις κινητοποιήσεις του αγροτικού κόσμου μίλησε για ολιγωρία και ιδεοληψίες της κυβέρνησης.

«Η Λάρισα αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα οικονομικά κέντρα της Ελλάδας. Η ολιγωρία, η αδιαφορία και η ιδεοληψία του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί μόνιμα να βάζει φρένο στη ανάπτυξη της αγροτικής οικονομίας. Πρέπει επιτέλους να αποδώσει το Κράτος το σεβασμό που οφείλει σ’αυτούς που καλλιεργούν την εύφορη γη μας και κάνουν τα τραπέζια μας γεμάτα. Τους αγρότες μας», υπογραμμίστηκε σχετικά, με τον κ. Βαρβιτσιώτη να στέκεται ιδιαίτερα και στο προσφυγικό.

«Δεν είμαστε υπέρ της δημιουργίας νέων κέντρων φιλοξενίας. Όσοι δεν δικαιούνται άσυλο, πρέπει να φεύγουν από τη χώρα», ανέφερε, προσθέτοντας πως «η αδιανόητα ανεύθυνη μεταναστευτική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, που δε σέβεται ούτε τη χώρα μας μα ούτε και αυτούς που χρήζουν ανθρωπιστικής βοήθειας, έχει ημερομηνία λήξης».

Κλείνοντας ο κ. Βαρβιτσιώτης εμφανίστηκε αισιόδοξος για τα αποτελέσματα των εκλογών, εκτιμώντας πως «και στις τέσσερις κάλπες του 2019, η Νέα Δημοκρατία θα είναι πρώτη», ενώ σχολιάζοντας τα του ανασχηματισμού έκανε λόγο για «πολιτικούς γυρολόγους» υπογραμμίζοντας πως «μετά την ψήφο εμπιστοσύνης που πήρε από πολιτικούς γυρολόγους, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε ανασχηματισμό και υπουργοποίησε κομματικά στελέχη που ήταν χρόνια στα αζήτητα».

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ