ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΣΤΟ ARENA

Πολύτιμους βαθμούς άφησε σήμερα στην έδρα της η ΑΕΛ, που στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της FL αναδείχθηκε ισόπαλη στο FC ARENA με την Ξάνθη με σκορ 1-1, σε ένα παιχνίδι με φλύαρη υπεροχή της ΑΕΛ, λίγες φάσεις, πολλά φάουλ και κίτρινες κάρτες.

Οι «βυσσινί» μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 8ο λεπτό του αγώνα, όταν ο Φατιόν έπιασε το διαγώνιο σουτ, ο κίπερ της Ξάνθης απομάκρυνε προσωρινά και ο επερχόμενος Νούνιτς δεν λάθεψε γράφοντας το 1-0.

Η αντίδραση της Ξάνθης ήρθε στο 21’, όταν ο Σαρπόνγκ εκτέλεσε φάουλ και ο Αλμέιδα έπιασε τη γυριστή κεφαλιά “κρεμώντας” τον Κρίστινσον και ισοφαρίζοντας σε 1-1 για τους φιλοξενούμενους.

Λίγο πριν τη συμπλήρωση του ημιώρου η ΑΕΛ απώλεσε σημαντική ευκαιρία να προηγηθεί εκ νέου, όταν ο Νούνιτς γύρισε τη μπάλα και ο Μπαργκάν δεν κατάφερε να τελειώσει τη φάση βρίσκοντας “αέρα” (28’), ενώ στο τελευταίο 5λεπτο του πρώτου μέρους οι παίκτες του Τζ. Φέστα αύξησαν την πίεση, χωρίς ωστόσο να πετύχουν κάποιο τέρμα.

Με την έναρξη της επανάληψης η ΑΕΛ πήρε τα ηνία του αγώνα και στο 49’ ο Φατιόν έπιασε το σουτ στέλνοντας τη μπάλα άουτ, ενώ στο 59’ καταγράφηκε η φάση του αγώνα, όταν ο Ντέλετιτς βρήκε με κάθετη το Νούνιτς, αυτός βγήκε τετ-α-τετ με τον Ζίβκοβιτς και πλάσαρε ωστόσο η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι της εστίας της Ξάνθης, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Μπαργκάν έπιασε το σουτ με τον Αλμέιδα να απομακρύνει τελευταία στιγμή τον κίνδυνο!

Στο 78’ ο μοιραίος σήμερα Μπαργκάν κόπηκε και πάλι τελευταία στιγμή από τον Αλμέιδα, ενώ το τελικό σφύριγμα της λήξης βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες, με την ΑΕΛ να παραχωρεί πολύτιμους βαθμούς στην έδρα της ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Σε ανακοίνωση της διοίκησης της ΠΑΕ μετά τη λήξη του αγώνα αναφέρονται τα εξής:

“Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας και στους προπονητές μας για την υπέροχη προσπάθεια.

Ένα παιχνίδι που έπρεπε να τελειώσει με 4 γκολ διαφορά έληξε ισόπαλο 1-1.

Μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο 90 λεπτά και αυτήν ήταν η ΑΕΛ.

Σήμερα είχαμε δύο κέρδη:

Τον Ζίφκοβιτς, που απέδειξε ότι μπορεί να μας βοηθήσει και είναι σοβαρός ποδοσφαιριστής και τον Νούσιο.

Συγχαρητήρια στον υπέροχο κόσμο μας.

Είχαμε ατυχία, αλλά θα μας τα δώσει αλλού”.

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Καρανίκας, Γιακιμόφσι (54’ Ζίβκοβιτς), Γκόλιας, Ζίσιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπαργκάν (83’ Νούσιος), Φατιόν, Ντέλετιτς, Νούνιτς, Σικάφκα (46’ Σεσέροβιτς).

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Ντίρεσταμ, Κασάδο, Αλμέιδα, Λισγάρας, Κοβάσεβιτς, Καμαρά, Μπαριέντος (75’ Σιλά), Σαρπόνγκ (57’ Αμορίν), Τζουρίσκοβιτς, Φάκης (63’ Μελλιόπουλος).

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: SDNA

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ