(Χ)ΡΥΣΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Έναν βαθμό που μπορεί να αποδειχθεί υπερπολύτιμος ενόψει της δύσκολης συνέχειας «τσίμπησε» η ΑΕΛ στο Ηράκλειο, μένοντας στο 0-0 με τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL.

Σε ένα κακό πρώτο μέρος οι «βυσσινί» πρόσεξαν κυρίως τα νώτα τους, ενώ φλύαροι οι γηπεδούχοι δεν απείλησαν ουσιαστικά την εστία του Κρίστινσον, ο οποίος δήλωσε παρών στο 8’ μπλοκάροντας αδύναμο σουτ του Ποτουρίδη.

Στην επανάληψη οι Κρητικοί επιχείρησαν να καθαρίσουν το παιχνίδι και στο 47’ ο Νέιρα έκανε την ατομική ενέργεια και πέρασε στο Σακόρ, ο οποίος σούταρε για να βάλει σωτήρια το κορμί του ο Γκοΐκοβιτς απομακρύνοντας τη μπάλα, ενώ χρειάστηκε να φτάσουμε στο 88’ για να καταγραφεί νέα ευκαιρία, όταν μετά από λάθος του Νούνιτς η μπάλα κατέληξε στον Πέρσον που δεν κατάφερε να νικήσει τον κίπερ της ΑΕΛ, ο οποίος έδιωξε σε κόρνερ!

Η ΑΕΛ θα μπορούσε να «κλέψει» τη νίκη στο 90’, ωστόσο το σουτ του Ντέλετιτς πέρασε μόλις άουτ, με το 0-0 να μένει μέχρι τέλους και τους παίκτες του Φέστα να επιστρέφουν με τον πολύτιμο βαθμό στις αποσκευές τους.

ΟΦΗ (Xάιμε Βέρα): Σωτηρίου, Ποτουρίδης, Μιχόγεβιτς, Γιαννούλης (46′ Πέρσον), Μπράουν, Νάστος (76′ Ναμπί), Σακόρ, Νέιρα, Βαζ (72′ Γιακουμάκης), Κοροβέσης, Σόουζα.

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς (90+2′ Γρομητσάρης), Μόρας, Λεοζίνιο (79′ Γιακιμόφσκι), Μπέρτος, Μπράλιτς, Ζίβκοβιτς, Νούνιτς, Γκοΐκοβιτς (61′ Σεσέροβιτς), Φατιόν.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ

Σοβαρά παράπονα για τη σημερινή διαιτησία εκφράζει με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ επιμένοντας στην πρότασή της να παίζει με ξένους διαιτητές. Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Η ΠΑΕ ΑΕΛ μετά και τη σημερινή διαιτησία του Ευαγγέλου, όπου δεν σφυρίχτηκαν τα αυτονόητα, θα ζητήσει από την ΚΕΔ σε όλα τα παιχνίδια, εντός και εκτός έδρας, μέχρι το τέλος ξένους διαιτητές.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δηλώνει ότι αναλαμβάνει τη χρηματική διαφορά που θα απαιτηθεί να την πληρώσει αυτή.

Έχουν σφυριχτεί εις βάρος μας τα πιο περίεργα πέναλτι και δεν σφυρίζονται υπέρ μας πέναλτι τα οποία θα σφύριζαν και οι Πρόεδροι των αντιπάλων.

Δεν μιλάμε για κίτρινες και κόκκινες κάρτες και δεν μιλάμε για ανάποδα φάουλ ή για φάουλ που σφυρίχτηκαν και δεν ήταν στην περιοχή μας και που μας στοίχισαν βαθμούς, αλλά και για φάουλ που δεν σφυρίχτηκαν υπέρ μας σαν αυτό σήμερα υπέρ του Λεοζίνιο, γιατί θα χρειαζόμασταν σελίδες.

Η στατιστική αποδεικνύει την αλήθεια των όσων σήμερα αναφέρουμε”.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: OFI FC

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ