ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Πλήρη στήριξη στην υποψηφιότητα του Κ. Αγοραστού στη Θεσσαλία παρείχε από το Βόλο ο Κ. Κητσοτάκης

Για απόφαση της ΝΔ να δώσει πολιτικό χρώμα στη μάχη των περιφερειακών εκλογών εξήγησε χθες από το Βόλο ο πρόεδρος της ΝΔ Κ. Μητσοτάκης μιλώντας σε κοινή εκδήλωση των 4 ΝΟΔΕ της Θεσσαλίας για παρουσίαση της υποψηφιότητας του Κ. Αγοραστού στην περιφέρεια Θεσσαλίας.

Ο κ. Μητσοτάκης παρείχε πλήρη στήριξη στην υποψηφιότητα Αγοραστού και του  ευχήθηκε να κερδίσει τις εκλογές.

“Η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση και η Αυτοδιοίκηση Α΄ βαθμού, είναι αρωγοί στην προσπάθειά μας. Δεν μπορώ εγώ να ξέρω ως κεντρικό κράτος ποιο νηπιαγωγείο στην Περιφέρειά σου έχει τη μεγαλύτερη ανάγκη από επισκευές ή πώς θα προτεραιοποιήσω ενδεχομένως τις επισκευές στα οδικά έργα τα οποία πρέπει να γίνουν στον ορεινό όγκο του Πηλίου. Δεν μπορώ να το ξέρω, και δεν είναι και δουλειά μου, είναι δική σας δουλειά να το κάνετε. Έχετε και τους πόρους και τη δυνατότητα, και τη λαϊκή νομιμοποίηση να μπορείτε να είστε σύμμαχοί μας στο περιφερειακό αναπτυξιακό σχέδιο το οποίο θέλουμε να υλοποιήσουμε, και σας θέλουμε κοντά μας. Και για αυτό και ενδιαφερόμαστε, και δίνουμε πολιτικό χρώμα στη μάχη για τις Περιφέρειες.

Και για αυτό και λέμε: καμία περιφέρεια στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές που θα γίνουν στις 26 Μαΐου.  Και όσο το δυνατόν περισσότερες στα χέρια της Νέας Δημοκρατίας. Και τον Κώστα Αγοραστό ξανά Περιφερειάρχη στη Θεσσαλία. Γιατί ναι, το έργο είναι πλούσιο αλλά κανένα έργο δεν τελειώνει.  Έχουμε πράγματα να κάνουμε ακόμη στη Θεσσαλία πολλά”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Στην αρχή της ομιλίας του ανέφερε:

“Φίλες και φίλοι, είμαστε σήμερα εδώ -η Νέα Δημοκρατία σε πλήρη ανάπτυξη- με τις κομματικές οργανώσεις, με όλα μας τα στελέχη, για να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στον Κώστα Αγοραστό για το έργο το οποίο έχει επιτελέσει αυτά τα 8,5 χρόνια που είναι Περιφερειάρχης. Το έργο πραγματικά μιλάει μόνο του.

Ο Κώστας ο Αγοραστός θα είναι για 3η θητεία Περιφερειάρχης Θεσσαλίας με τη δική σας στήριξη, για να μπορέσει να συνεχίσει αυτό το εξαιρετικό έργο, το οποίο είχε την ευκαιρία, έστω και μερικώς να σας παρουσιάσει. Σκεφτόμουν όταν άκουγα τον Κώστα να μιλά, ότι στις 7 Μαρτίου συμπληρώνονται ακριβώς 15 χρόνια από τότε που εγώ, ο Κώστας, ο Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο Κώστας Τσιάρας από τους παρευρισκόμενους, νέοι βουλευτές, περάσαμε για πρώτη φορά το κατώφλι του Κοινοβουλίου στη μεγάλη  νίκη του Κώστα του Καραμανλή το 2004″.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ