ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΜΕ ΤΟ ΣΤΕΛΙΟ ΡΟΝΤΟΥΛΗ ΚΑΙ Η ΓΙΑΝΝΑ ΤΑΜΠΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Ανακοίνωση της παράταξης για την προσχώρησή της

Συνεχώς δυναμώνει η γυναικεία παρουσία στη Δράση Πολιτών.Μετά τη συνάντηση που είχε η κ. Ιωάννα Τάμπα- Κυριτσάκα με τον επικεφαλής της Παράταξης , τα χέρια δόθηκαν και, έτσι , η κ. Τάμπα δηλώνει παρούσα στις εκλογές , στο πλευρό  του κ. Ροντούλη.

Επί του γεγονότος , ο κ. Ροντούλης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: ” Η κ. Τάμπα – Κυριτσάκα Ιωάννα είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος , μια καταπληκτική μητέρα , η οποία καθίσταται  αμέσως αγαπητή σε όσους την γνωρίζουν με τον άψογο χαρακτήρα και τη μειλίχια συμπεριφορά της.Λόγω των οικογενειακών της καταβολών , έχει αποκτήσει ισχυρούς δεσμούς με την Εκκλησία και έχει μάθει να προσφέρει στους συνανθρώπους της.
Η συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο της Δράσης Πολιτών είναι για εμάς ιδιαιτέρως τιμητική , καθώς σηματοδοτεί και πιστοποιεί την προτίμηση και τις προσδοκίες που τρέφουν  οι νεαρές μητέρες από τη Δράση Πολιτών .Την ευχαριστούμε και ενθέρμως την καλωσορίζουμε στην αυτοδιοικητική μας ομάδα “.
Δήλωση έγινε και από την κυρία Τάμπα- Κυριτσάκα Ιωάννα : “Επέλεξα τη Δράση Πολιτών , επειδή εκτίμησα τον προεκλογικό λόγο που αρθρώνει ο  κ. Ροντούλης. Ιδιαίτερα με συγκίνησαν οι θέσεις του για την ανάπτυξη του θρησκευτικού τουρισμού στην περιοχή μας και για την επαναλειτουργία μοναστηριού στον Προφήτη Ηλία του Τυρνάβου. Θεώρησα καθήκον μου να τον βοηθήσω στην υλοποίηση του σχεδιασμού αυτού χωρίς κανέναν ενδοιασμό , γιατί το εγχείρημα αυτό το θεωρώ ιδιαίτερα επωφελές για την πνευματική και οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας. Ευχαριστώ , λοιπόν , τον κ. Ροντούλη για την ευκαιρία της συμμετοχής και της προσφοράς που μου δίνει , καλώντας όλους τους φίλους και γνωστούς να στηρίξουν με την ψήφο τους μια Παράταξη και έναν άνθρωπο που πραγματικά το αξίζει “.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ