ΚΤΗΝΩΔΙΑ: ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΜΕ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ ΣΤΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ! (ΦΩΤΟ)

Θλίψη αλλά και αποτροπιασμό προκαλεί ο θανάσιμος τραυματισμός ενός αδέσποτου στο Αργυροπούλι, καθώς το δύσμοιρο ζώο εντοπίστηκε στις 26 Μαρτίου σε πάρκο (Τζαμί) σε άθλια κατάσταση και με βαθύ τραύμα στο σώμα του, για να καταλήξει χθες παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες κτηνιάτρου.

Όπως αποδείχθηκε από την ιατρική εξέταση το άτυχο τετράποδο έφερε βαθύ τραύμα από αλυσοπρίονο, ενώ άγνωστες παραμένουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε σε αυτή την κατάσταση, με τον κάτοικο του Αργυροπουλίου που το φρόντιζε να το εντοπίζει στο πάρκο χωρίς κανείς να γνωρίζει το παραμικρό για τον θανάσιμο όπως εξελίχθηκε τραυματισμό του!!

«Οι πρώτες ώρες που εντοπίζεται ένα περιστατικό είναι και οι πιο καθοριστικές για την εξέλιξή του, αλλά και για τον εντοπισμό τυχόν δραστών που μπορεί να ευθύνονται», τονίζει στη σελίδα ο πρόεδρος του Συλλόγου Προστασίας Κακοποιημένων Ζώων Λάρισας “Ελεύθερος” Δ. Τσιόναρος, που ενημερώθηκε μόλις χθες για το συμβάν κινητοποιώντας τις αρχές για το σχηματισμό δικογραφίας.

Σημειώνεται πως ο «Ελεύθερος» απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την «περίεργη» υπόθεση που κατέληξε στο θάνατο του ζώου να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο του συλλόγου (6983756058) ή με το ΑΤ Τυρνάβου στο τηλέφωνο 2492026523.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ