ΔΟΚΑΡΙ, ΜΑΛΕΡΜΠ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ

Ευκαιρία να «κλειδώσει» την παραμονή της στην κατηγορία έχασε η ΑΕΛ, που στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL ηττήθηκε στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο με σκορ 1-0.

Οι παίκτες του Φέστα επιδίωξαν να αιφνιδιάσουν τους αντιπάλους τους και μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα Νούνιτς και Μπράλιτς από κοντά δεν κατάφεραν να σκοράρουν ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, ενώ σε ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 17’, όταν ο Μαξίμοβιτς «άδειασε» το Μπράλιτς και με πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κρίστινσον για το 1-0.

Οι «βυσσινί» αφυπνίστηκαν και βγήκαν μπροστά για την ισοφάριση, ωστόσο στο 29’ η μπάλα δεν τους έκανε το χατίρι αφού μετά την  εκτέλεση κόρνερ ο Μόρας πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Γκόικοβιτς τη δεύτερη στέλνοντας τη μπάλα από κοντά στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 35’ ο κίπερ του Πανιωνίου υποχρεώθηκε στην απόκρουση του αγώνα, όταν «απογειώθηκε» διώχνοντας σε κόρνερ σουτ του Σικάβκα!

Με την έναρξη της επανάληψης η ΑΕΛ μπήκε δυναμικά και στο 52’ ο Ζίβκοβιτς έπιασε το σουτ, που μπλόκαρε σταθερά ο Μαλέρμπ, ενώ στο 63’ ο Γκόικοβιτς πήρε την κεφαλιά, η μπάλα ωστόσο πέρασε πολύ ψηλά πάνω από το δοκάρι και στο 66’ ο Πανιώνιος χτύπησε στην κόντρα, ο Ντουρμισάι «έσπασε» στο Μπουμάλ, αυτός «τσίμπησε» τη μπάλα προ του Κρίστινσον στέλνοντάς την πάνω από το δοκάρι.

Στο 84’ η ΑΕΛ έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία όταν ο Μαλέρμπ έδιωξε εντυπωσιακά σουτ του Ζίβκοβιτς και τρία λεπτά αργότερα ο Μόρας με κεφαλιά έβγαλε τον Κούνιτς απέναντι στον Μαλέρμπ, με το φορ της ΑΕΛ να κάνει το σουτ από κοντά και το Γάλλο κίπερ να διώχνει ενστικτωδώς!

Στις καθυστερήσεις η εικόνα δεν άλλαξε και το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον Πανιώνιο να πανηγυρίζει τη νίκη και τους «βυσσινί» να μην παίρνουν τίποτα από το παιχνίδι, ειδικά μετά την καλή εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου, ενώ διαμαρτύρονται για τη φάση του 85’ και μαρκάρισμα στον Κούνιτς εντός περιοχής, με τη διοίκηση μάλιστα να προχωρά στην έκδοση τεσσάρων συνολικά ανακοινώσεων, για τη διαιτησία κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλά και μετά τη λήξη του!

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Μάλερμπ, Μασούρας, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Μανιάτης, Κόρμπος, Μαξίμοβιτς (89′ Οικονομίδης), Τσιλούλης (65′ Παπαγεωργίου), Μπουμάλ (79′ Άρτσε), Ντουρμισάι.

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Μιλοσάβλιεβιτς, Σικάβκα, Μπέρτος, Μόρας, Μπράλιτς, Ζίβκοβιτς, Σεσέροβιτς, Νούνιτς (66′ Κούνιτς), Γκοΐκοβιτς, Φατιόν (71′ Γιακιμόφσκι).

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: SDNA

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ