ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΟΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

Περιοδεία στο νομό πραγματοποιεί από το πρωί της Παρασκευής ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο οποίος με αφορμή τη διήμερη επίσκεψή του στη Θεσσαλία παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ Λάρισας.

«Θεωρώ τις ευρωεκλογές τη μάχη των μαχών και ως ευρωπαϊστές από πεποίθηση αγωνιζόμαστε για μια καλύτερη Ευρώπη μέσα από την ίδια την Ευρώπη», τόνισε, περιγράφοντας πως στόχος παραμένει «μια Ευρώπη ισχυρή και αυτόνομη που θα συνεργάζεται με τις ΗΠΑ».

«Δεν συμβιβάζομαι με μια νίκη κάτω από 40%» συνέχισε ο κ. Μιχαλολιάκος, που στρέφοντας τα πυρά του κατά του ΣΥΡΙΖΑ περιέγραψε «μια επικίνδυνη κυβέρνηση που πρέπει να φύγει χθες», σημειώνοντας πως «η κυβερνητική πλειοψηφία είναι νομότυπη αλλά απωθητική και πλήττει το κύρος της Δημοκρατίας».

Απαντώντας σε ερώτηση του paidis.com για την άνοδο της ακροδεξιάς στην Ευρώπη ο υποψήφιος της ΝΔ υπογράμμισε πως «το μόρφωμα δεν αφορίζεται με δηλώσεις αλλά με την εξάλειψη των αιτίων που το συντηρούν», καλώντας τους ευρωπαίους σε σοβαρή αντιμετώπιση του προσφυγικού, ενώ μιλώντας για τη συμφωνία των Πρεσπών είπε ότι «δεν την υποβαθμίζουμε, παραμένει συμφωνία ντροπής, είναι ακραία και ενδοτική».

«Κεντρικός πολιτικός στόχος της ΝΔ είναι να επιστρέψουν στη χώρα οι Έλληνες που έφυγαν στο εξωτερικό», κατέληξε ο κ. Μιχαλολιάκος, ο οποίος νωρίτερα συναντήθηκε με τοπικά μέλη του Τομέα Άμυνας, ενώ το Σάββατο 13 Απριλίου, στις 19:30, θα μιλήσει σε κομματική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «ΔΙΟΝΥΣΟΣ».

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ