ΜΕ ΤΟ Θ. ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟ Η ΙΩΑΝΝΑ ΠΙΝΑΚΑ

Η Ιωάννα Πινάκα , πρώην Αντιδήμαρχος Πρασίνου, Καθαριότητας και Αγροτικής  Ανάπτυξης και πρώην Αντιδήμαρχος Αρμένιου-Κιλελέρ, που συστρατεύτηκε και πάλι στο συνδυασμό Νέο Κιλελέρ του δημάρχου Θ. Νασιακόπουλου αποδεχόμενη σχετική πρόσκληση του δημάρχου δήλωσε τα εξής:

«Ευχαριστώ πολύ τον Δήμαρχο Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλο για την πρόταση του να συμμετάσχω στο συνδυασμό «Νέο Κιλελέρ» αλλά και για τις δύο αντιδημαρχίες που μου εμπιστεύτηκε αυτή την πενταετία.

Έχουμε ολοκληρώσει ως ομάδα έργα ζωτικής σημασίας και φυσικά προγραμματίζουμε κι άλλα έργα μικρά και μεγάλα σε όλο τον Δήμο μας.

Μοναδικός στόχος μου ήταν, είναι και θα είναι ο καθαρός, τίμιος και δίκαιος αγώνας, αλλά και η σκληρή δουλειά για το κοινό καλό, για ένα ακόμα καλύτερο αύριο για τους συνδημότες μου».

Ο δήμαρχος δήλωσε ότι η υποψηφιότητα της Ιωάννας Πινάκα σηματοδοτεί τη συνέχεια ενός νικηφόρου και αποτελεσματικού συνδυασμού. «Νικήσαμε υπό αντίξοες συνθήκες το 2014, σήμερα μπορούμε να το επαναλάβουμε με μια νίκη διευρυμένη και αυτοδύναμη»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ