ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΡΟΝΤΟΥΛΗ ΚΑΙ Η ΑΜΠΕΛΩΝΙΤΙΣΣΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΟΒΑ

Ανακοίνωση της παράταξης για την υποψηφιότητά της

Η ανταπόκριση των γυναικών του Αμπελώνα στο κάλεσμα συμπόρευσης του κ. Στέλιου Ροντούλη είναι συγκινητική, ανεξαρτήτως ηλικίας. Έτσι, και η νεαρή Αμπελωνίτισσα Δήμητρα Λόβα, με σπουδές στη Μηχανογραφημένη Λογιστική, δέχτηκε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της για πρώτη φορά στον εκλογικό στίβο, αποδεχόμενη την πρόταση συμμετοχής του κ. Ροντούλη.

Για το γεγονός,  ο κ.  Στ. Ροντούλης προχώρησε σε δηλώσεις : “Μια νεαρή μορφωμένη κοπέλα, γέννημα θρέμμα του Αμπελώνα, ασπάστηκε τις απόψεις μας για τον τόπο της και θα δοκιμαστεί στον εκλογικό στίβο.Πιστεύω πως οι συμπολίτες της θα εκτιμήσουν το θάρρος της, την ακεραιότητα του χαρακτήρα της και προπάντων την έμπρακτη αγάπη για τον τόπο της, τον οποίο και θέλει να υπηρετήσει με όσες δυνάμεις διαθέτει.Η ορμή και η θέρμη των νέων ανθρώπων που ασχολούνται με τα κοινά είναι για εμάς ορμή ανάπλασης του τόπου τους και γι αυτό δεν θα τους απογοητεύσουμε”.

Δήλωση υπήρξε και από την κ. Λόβα :

“Εμπιστεύμαι τον δυναμισμό και την αισιοδοξία του κ. Ροντούλη.Ο άνθρωπος αυτός ξέρει τι θέλει να κάνει για τον Δήμο και πώς να το κάνει.

Ο σχεδιασμός που έχει για τον Αμπελώνα με ενέπνευσε και γι αυτό θέλω να συνδράμω την όλη προσπάθεια της Παράταξης. Προσωπικά δεν έχω καμία εμπειρία από εκλογές , αγαπώ όμως τον τόπο μου και τους ανθρώπους του ανυπόκριτα και θα αγωνιστώ , για να δω έναν διαφορετικό Αμπελώνα, έναν Αμπελώνα που θα κρατήσει τους νέους στις πατρικές εστίες”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ