ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου σε δημόσια συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στο Πρωτοδικείο Λάρισας η ανακήρυξη των συνδυασμών των υποψηφίων για τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου.

Επιμέρους ζητήματα που προέκυψαν στον Τύρναβο και το Μεταξοχώρι Αγιάς αντιμετωπίσθηκαν από τους συνδυασμούς, ενώ ανάλογη κίνηση είχαμε και από το συνδυασμό του Ν. Τσιλιμίγκα για την Περιφέρεια Θεσσαλίας, όπου οι 3 υποψήφιοι της περιφερειακής ενότητας Τρικάλων που παραιτήθηκαν αντικαταστάθηκαν από άλλους.

Ζήτημα προέκυψε στον Τύρναβο με το ψηφοδέλτιο «Η πόλη που θέλουμε» του κ. Αμάρι, με την πλεονάζουσα λόγω ποσόστωσης υποψήφια κ. Δελή να παραιτείται και το συνδυασμό να ανακηρύσσεται χωρίς προβλήματα στο Πρωτοδικείο, ενώ απορρίφθηκε και μια  υποψηφιότητα του συνδυασμού “Το Μεταξοχώρι μας” αυτή της κ. Μακροβασίλη για την κοινότητα Μεταξοχωρίου λόγω μη μεταδημότευσης.

Σημειώνεται πως με την ολοκλήρωση της διαδικασίας τα αντίγραφα αποστέλλονται στην Περιφέρεια και από εκεί στο Υπουργείο Εσωτερικών που θα διενεργήσει και τις εκλογές.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ