ΘΥΜΙΟΣ ΚΟΨΑΧΕΙΛΗΣ: ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Ατομο μάχιμο και με κοινωνική δράση ο εκπαιδευτικός Θύμιος Κοψαχείλης από τον Αμπελώνα, συμμετέχει και σε αυτές τις εκλογές στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκή Συσπείρωσης στο δήμο Τυρνάβου, (ενότητα Αμπελώνα) με υποψήφιο δήμαρχο το Στέλιο Χατζηκράχτη.

Μιλώντας στο paidis.com εξηγεί τους λόγους για τους οποίους πρέπει οι δημότες να δείξουν εμπιστοσύνη στους συνδυασμούς της Λαίκής Συσπείρωσης και να επιλέξουν και να ψηφίσουν τα ψηφοδέλτιά της σε δήμο και περιφέρεια:

Γιατί  θέλουμε  μια  άλλη  φιλοσοφία  στην  άσκηση  της  τοπικής  και περιφερειακής δοιήκησης.

Θέλουμε να μην είναι το μακρύ χέρι της κυβέρνησης και να σιωπά στην αντιλαϊκή μνημονιακή πολιτική.

Θέλουμε να αντιστέκεται  για  να μην συμβιβάζεται σε πολιτικές  που  στοχεύουν άμεσα στη συνεχιζόμενη μείωση της χρηματοδότησης από τη κεντρική δοιήκηση και  την  παροχή υπηρεσιών του δήμου σε ιδιώτες.

Θέλουμε να  μην  πληρώνουν  οι  πολίτες  το κόστος των  δημοτικών  υπηρεσιών  για  δεύτερη  φορά.

Θέλουμε  έναν δήμο  ο  οποίος να έχει  το  σθένος  να  αντιδρά  δυναμικά  και  εποικοδομιτικά  στο  υπάρχον θεσμικό  πλαίσιο ώστε έχει  τη  δυνατότητα  να  διεκδικεί  μπλοκάροντας, στο  μέτρο  του  εφικτού,   τα  διάφορα  αντιλαικά  μέτρα.

Θέλουμε  η δημοτική αρχή να λέει την αλήθεια στους δημότες και να μην δίνει ψεύτικες υποσχέσεις  που  για  πολλούς  κοινωνικοπολιτικούς  λόγους  δεν  είναι  εφικτές.

Θέλουμε  να  είμαστε  δίπλα στον  κάθε δημότη  και  στις διάφορες κοινωνικές ομάδες όταν θίγονται τα συμφέροντα τους από την  αντιλαϊκή κυβέρνητική πολιτική χωρίς  όπως  είθιστε μέχρι  τώρα να τις παρακολουθεί σιωπηρά.

Δεν θέλουμε η δημοτική αρχή να λειτουργεί ως επιχείρηση με ανταποδοτική  σχέση  και  προσφορά  υπηρεσιών με  αντίτιμο.

Στηρίξτε  ΤΩΡΑ  με την ψήφο σας τον συνδιασμό της ΛΑΙΚΗΣ  ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ  και τους ανιδιοτελής της,  ανθρώπους με διάθεση προσφοράς και αγώνα .

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Γεννήθηκε στον Αμπελώνα και είναι παντρεμένος με τρία παιδιά .Είναι πτυχιούχος ΤΕΙ  Κοινωνικής Εργασίας και ΑΕΙ  του  Παιδαγωγικού Τμήματος  με  μετεκπαίδευση  στην  Ειδική Αγωγή.  Εργάζεται  ως εκπαιδευτικος σε Ειδικό Σχολείο (ΔΑΔ)  Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ