ΣΠΥΡΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ: ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΛΑΪΚΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ

Ασχολούμαι πολλά χρόνια με την Αυτοδιοίκηση , όμως, αυτό που έζησα στην ομιλία του Στέλιου Ροντούλη την Τετάρτη, στην κεντρική Πλατεία του Τυρνάβου ,  με έκανε υπερήφανο και  δικαίωσε την επιλογή που έκανα , εντασσόμενος στη Δράση Πολιτών.

Γιατί ένιωσα ότι είμαι μαζί με έναν αυτοδιοικητικό ηγέτη, τον δικό μας Στέλιο , που έχει μια τεράστια αναλυτική και συνθετική σκέψη, είναι απλός και λαϊκός άνθρωπος, επικοινωνεί άνετα με τον κόσμο και καταθέτει την ψυχή του σε αυτό που κάνει.

Ο αυθεντικός και αυθόρμητος Ροντούλης με συναρπάζει με το πάθος δημιουργίας που τον διακατέχει και μεταδίδει σε όλους εμάς της Δράσης Πολιτών την ίδιο ζήλο για την αναγέννηση του τόπου μας.

Καλώ , λοιπόν , τους συνδημότες να εμπιστευθούν έναν αυθεντικό λαϊκό ηγέτη και να δώσουν στη Δράση Πολιτών την ευκαιρία που ζητά , για να αναμορφώσει τον Δήμο Τυρνάβου.

Ίσως η ευκαιρία αυτή αποδειχθεί ιστορικής σημασίας για το πεπρωμένο της περιοχής μας.Ας τη δώσουμε στον Ροντούλη και στη Δράση Πολιτών και ας τους κρίνουμε αυστηρά στη  συνέχεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ