ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΝ. ΓΟΥΛΑ ΚΑΙ Ν. ΓΑΜΒΡΟΥΛΑ

Το εκλογικό αποτέλεσμα στο δήμο Λαρισαίων σχολιάζουν σε δηλώσεις τους οι υποψήφιοι δήμαρχοι Παναγιώτης Γούλας επικεφαλής της Πρωτοβουλίας Αξιών και Νίκος Γαμβρούλας επικεφαλής της Ορμής Ανανέωσης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πολίτες της Λάρισας που μας εμπιστεύτηκαν.

ΚΟινός παρονομαστής και των δύο η θέλησή τους να συνεχίζουν την παρουσία τους στο δήμο Λαρισαίων.

Ο Π. Γούλας

Στη δήλωσή του ο κ. Γούλας αναφέρει:

Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ τους δύο υποψηφίους που θα βρεθούν στο δεύτερο γύρο, ευχόμενος η επιλογή των πολιτών να είναι η καλύτερη δυνατή για τη  Λάρισα. Σε όσους ο λαός δίνει την εντολή να διαχειριστούν την εξουσία και την τύχη της πόλης, οφείλουν να λάβουν το μήνυμα και να σκεφτούν σοβαρά τη συνεργασία για το μέλλον της τοπικής κοινωνίας.

Σε αυτές τις εκλογές σπείραμε τον σπόρο μιας ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής παράταξης και προσπαθήσαμε να αναδείξουμε  τα σημαντικά θέματα της πόλης.

Δεν ήταν αρκετό και δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει έναν πρωτοφανή δημοτικό δικομματισμό και επικοινωνιακό διπολισμό με πολυέξοδες προεκλογικές εκστρατείες και απουσία κάθε ουσιαστικής αντιπαράθεσης.

Το αποτέλεσμα δεν μας αφήνει ικανοποιημένους.

Το σίγουρο είναι ότι η παρουσία της Πρωτοβουλίας Αξιών στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα είναι ουσιαστική, διαρκής και ενοχλητική για κάθε μορφή εξουσίας που θα αδιαφορεί για τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών και της πόλης μας.

Για εμάς ήταν απλά η αρχή και συνεχίζουμε…

Ο Ν. ΓΑΜΒΡΟΥΛΑΣ

Ο κ. Γαμβρούλας επισημαίνει τα εξής:

“Μια προσπάθεια που ξεκίνησε με τεράστιες δυσκολίες, χωρίς κομματικά χρίσματα, χωρίς χρηματικά πακέτα, χωρίς μαζικές δεξαμενές ανθρώπινου δυναμικού, καταφέραμε να την φτάσουμε σε ένα άριστο αποτέλεσμα. Σε πολυ συντομο χρονικό διάστημα και παρα την χαμηλη αναγνωρισιμότητα των προσώπων μας φέραμε την παράταξη μας ψηλά στην προτίμηση των Λαρισαίων!  Βάλαμε τις βάσεις για τη συνέχεια και για μια δυναμική παρουσία στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο. Η Ορμή Ανανέωσης δημιουργήθηκε από νέους ανθρώπους της πόλης, οι οποίοι αποφάσισαν να συμμετάσχουν ενεργα στην αλλαγή που έχει ανάγκη η κοινωνία μας. Οι πολίτες αγκάλιασαν την προσπάθεια μας και εμείς από τη μεριά μας, θα αγωνιστούμε με σθένος για να τους δικαιωσουμε. Ευχαριστούμε όλους όσους βρέθηκαν πλάι μας και πίστεψαν στην διαφορετική μας πρόταση. Από αύριο η Ορμή Ανανέωσης θα συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε. Από το δρόμο και την ακούραστη επαφή της με τους Δημότες, ώστε όλοι μαζί να σχεδιάσουμε τη Λάρισα της επόμενης 20ετιας!”

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ