ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΚΕ (ΦΩΤΟ)

Ενημερωτική παρέμβαση στα διόδια Μακρυχωρίου πραγματοποίησαν το Σάββατο υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ, φίλοι και μέλη του κόμματος από τις Κομματικές Οργανώσεις Λάρισας και Υπαίθρου.

Με το Ριζοσπάστη στο χέρι και τις προκηρύξεις του Κόμματος, μπροστά στις επερχόμενες εκλογές της 7ης Ιούλη, άνοιγε η συζήτηση με τους διερχόμενους, όσο το επέτρεπε ο χρόνος, ενώ στο επίκεντρο βρέθηκε το αυτονόητο δικαίωμα του λαού να έχει δωρεάν πρόσβαση σε όλους τους δρόμους  χωρίς τέλη και διόδια.

Έντονος ο προβληματισμός για τις νέες αυξήσεις που έπονται, «τι μπορούμε να κάνουμε», ρωτούσαν χαρακτηριστικά πολλοί από τους διερχόμενους οδηγούς, ενώ δεν έλειψαν οι θετικές κρίσεις και τα σχόλια, με τους διερχόμενους να αναφέρονται στην αγωνιστικότητα του κόμματος και την ανάγκη στήριξης και ενδυνάμωσής του.

Σημειώνεται πως μέλη της ΚΟ Λάρισας του ΚΚΕ βρέθηκαν και σε άλλους κόμβους και σημεία της πόλης  από όπου γίνεται η έξοδος σε κοντινούς παραθαλάσσιους προορισμούς, ενώ στα διόδια Μακρυχωρίου παραβρέθηκαν  οι υποψήφιοι βουλευτές του νομού Λάρισας Γιώργος Λαμπρούλης, Δημήτρης Αβρανάς, Πέτρος Κρίκης και  Μαρία Γαβαλά.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ