“ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ” ΑΝΑΝΕΩΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Έτοιμη να πρωταγωνιστήσει και στη νέα αγωνιστική περίοδο είναι η ομάδα μπάσκετ του Αμπελώνα, η διοίκηση της οποίας προχώρησε σε μια σειρά ανανεώσεων, με στόχο την διατήρηση του βασικού κορμού της ομάδας.

Έτσι οι Δημήτρης Μπιζιάκης, Θρασύβουλος Κοτσώνας, Θέμης Τεκούσης, Νίκος Αποστολάκης, Χρήστος Βλησαρούλης, Παναγιώτης Τεκούσης, Περικλής Μανώλας, Βασίλης Τεκούσης και Δημήτρης Κονδυλόπουλος θα φοράνε και τη νέα χρονιά τη φανέλα του Γυμναστικού Συλλόγου Αμπελώνα.

Οι Αμπελωνίτες έχουν και φέτος σκοπό να υπερασπιστούν την πρώτη θέση, που κατακτούν από το 2017, “τρέχοντας” ένα απίστευτο σερί νικών με 37 νίκες σε 40 παιχνίδια πρωταθλήματος, καθώς και να διεκδικήσουν ξανά με αξιώσεις την άνοδο στη Γ’ Εθνική, αλλά και την κατάκτηση του Κυπέλλου Θεσσαλίας.

Το Δ.Σ του Συλλόγου σε σχετική του ανακοίνωση αναφέρει:

«Το σύνθημα της ομάδας μας από το 2017 είναι το “Μια ομάδα – Μια οικογένεια”. Χαρακτηριστικό της οικογένειας είναι οι σταθεροί δεσμοί. Έτσι και εμείς, βλέποντας ότι όλα τα παιδιά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στο γήπεδο και τιμάνε τη φανέλα της ομάδας μας, θεωρήσαμε ότι πρέπει να ανταμείψουμε αυτήν τους την αφοσίωση, ανανεώνοντας την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό τους. Η ομάδα μας, πέρα από αυτές τις ανανεώσεις, θα ενισχυθεί περαιτέρω, ώστε τη νέα χρονιά να φανούμε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί, τηρώντας την υπόσχεση, που δώσαμε στους Αμπελωνίτες το 2017, όταν και αναλάβαμε τα ηνία του Συλλόγου, πως θα παρουσιάζουμε πάντα μια ομάδα, που θα πρωταγωνιστεί.

Ενωμένοι, συνεχίζουμε…»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ