Γ. ΣΤΕΡΓΙΟΥ: Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ»

Επίσκεψη στη Λάρισα πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας ο νέος Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Στεργίου, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη τύπου και είχε σειρά επαφών με τοπικά στελέχη του κόμματος.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο κ. Στεργίου απέδωσε αρχικά τα εύσημα στη ΝΟΔΕ Λάρισας και τον πρόεδρό της Χρ. Καπετάνο για το έργο που επιτελούν, για να αναφερθεί στη συνέχεια στις πρώτες μέρες διακυβέρνησης της ΝΔ επικεντρώνοντας στην υλοποίηση ενός εφαρμόσιμου και ρεαλιστικού προγράμματος, ενώ παράλληλα στάθηκε στην αξιοποίηση μελών από τη «δεξαμενή» του μητρώου στελεχών, το προσφυγικό και τις φορολογικές ελαφρύνσεις (ΕΝΦΙΑ, ΦΠΑ κλπ.) «που θα ελαφρύνουν τη μεσαία τάξη δίνοντας ώθηση στην οικονομία».

«Η πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι για τους πολλούς και όχι για τους “κολλητούς”», ανέφερε ο κ. Στεργίου, προσθέτοντας πως «πρόκληση για τη ΝΔ αποτελεί η διαρκής ώσμωση με την κοινωνία».

«Αποδεικνύεται καθημερινά πως είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε, καθώς η ΝΔ προσέλκυσε τα βλέμματα όχι μόνο ασκώντας κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ που απογοήτευσε με τη διακυβέρνησή του αλλά και απευθυνόμενη στη λογική των πολιτών», τόνισε ο κ. Στεργίου, ενώ απαντώντας σε ερωτήσεις υπογράμμισε πως με το μητρώο στελεχών αξιολογήθηκαν και αξιοποιήθηκαν χιλιάδες βιογραφικά «και πολλά μέλη συμμετέχουν στη διακυβέρνηση».

Τέλος αναφερόμενος στο προσφυγικό ο γραμματέας της ΝΔ ανέφερε πως κύριο μέλημα της κυβέρνησης είναι η επανασύνδεση των οικογενειών και η αποσυμφόρηση των νησιών, σημειώνοντας πως «θα επαναπροωθηθούν όσοι δεν δικαιούνται άσυλο».

Η επίσκεψη Στεργίου ολοκληρώθηκε με σύσκεψη παρουσία του προέδρου και των μελών της ΝΟΔΕ Λάρισας.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ