ΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΝΔ

Σηκώνοντας βαρύ φορτίο ενόψει ΔΕΘ, στη… σκιά του προκατόχου του Λ. Αυγενάκη αλλά και αντιμέτωπος με τις γκρίνιες των «γαλάζιων» στελεχών για την αξιοποίησή τους στον κρατικό μηχανισμό βρέθηκε στη Λάρισα ο νέος γραμματέας της Π.Ε της ΝΔ Γ. Στεργίου.

Δεδομένο και το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον για τις… αξιοποιήσεις, με την απάντηση Στεργίου να στέλνει μηνύματα με πολλούς αποδέκτες.

«Αν μη τι άλλο 5-6.000 βιογραφικά ανθρώπων που δεν είχαν “πρόσβαση” στο κόμμα αποτέλεσαν μια σημαντική βάση αξιοποίησης και αρκετοί συμμετέχουν στη διακυβέρνηση της χώρας, ωστόσο το μητρώο στελεχών δεν μπορεί να αποτελεί τη μόνη δεξαμενή αξιοποίησης», ξεκαθάρισε στους δημοσιογράφους.

Μένει να διαπιστωθεί αν η ίδια απάντηση «κάλυψε» και τα τοπικά στελέχη που τον περίμεναν πως και πως, δημιουργώντας το αδιαχώρητο στη σύσκεψη που ακολούθησε, με το ζήτημα της 5ης ΥΠΕ να αποτελεί θέμα συζήτησης στο «γαλάζιο» στρατόπεδο.

“Άντε να δούμε, πάλι θα βάλω τις φωνές ή θα καταλάβουν ορισμένοι;”, ακούστηκε γνωστή «γαλάζια» στους διαδρόμους των γραφείων, υποψιάζοντάς μας για τη συνέχεια…

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ