ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΙΖΙΟΥ: ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΑΚΤΙΝΙΔΙΟΥ

«Για μια ακόμα χρονιά εδώ στη μυθική Κοιλάδα των Τεμπών αναδεικνύεται το όραμα και η σκληρή δουλειά. Δηλαδή, δύο από τα πλέον βασικά χαρακτηριστικά που κρύβονται πίσω από κάθε επιτυχία. Δύο χαρακτηριστικά που ενσαρκώνει στις πρώτες 100 μέρες και η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Εδώ ο συνεταιρισμός του ακτινιδίου, οι άνθρωποι δηλαδή που πρωτοπόροι θα έλεγα στο νόμο κατάλαβαν εδώ και χρόνια πως η ομαδική δουλειά και η εξωστρέφεια πρέπει να οδηγούν τα βήματα της καλλιέργειας, επιδεικνύει με καμάρι ένα από τα πλέον θρεπτικά προϊόντα του νομού μας».  Με τα λόγια αυτά η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κ. Στέλλα Μπίζιου χαιρέτισε την 15η Γιορτή Ακτινιδίου Πυργετού – Αιγάνης, όπου και βρέθηκε το πρωί της Κυριακής.

«Δική μας δουλειά είναι να άρουμε τα εμπόδια, να απλουστεύσουμε τις διαδικασίες, να μειώσουμε τη φορολογία και να ενισχύσουμε το θεσμικό πλαίσιο των ομάδων παραγωγής και των Διεπαγγελματικών Οργανώσεων. Σε αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε και σύντομα θα είμαστε σε θέση να δώσουμε ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην εξαιρετική σας δουλειά. Κύριες και κύριοι θα σταθώ δίπλα σας στο αγώνα που δίνετε στον ευλογημένο αυτό τόπο», κατέληξε η Λαρισαία πολιτικός, η οποία είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους παραγωγούς ακτινιδίων αλλά και απλούς πολίτες που βρέθηκαν στον Πυργετό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ