ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΚΟΡΕΣΤΗ

Περίσσευε η συγκίνηση το απόγευμα της Πέμπτης στο στάδιο Αλκαζάρ, όπου με τη συμμετοχή αντιπροσωπευτικών ομάδων από τους τομείς που δραστηριοποιήθηκε ο Αντώνης Κορέστης πραγματοποιήθηκε το 2ο ετήσιο τουρνουά στη μνήμη του.

Στο ποδοσφαιρικό ραντεβού το παρών έδωσαν οι ομάδες που συγκρότησαν οι Διαιτητές, η Μοίρα ΑΤΑ και το 2ο Σύστημα Προσκόπων, που αναμετρήθηκαν σε τρεις συναντήσεις ημίωρης διάρκειας με τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Moίρα ATA – Διαιτητές 1-0 (Σταμάτης)
Διαιτητές – Πρόσκοποι 1-0 (Αναγνωστόπουλος)
Μοίρα ΑΤΑ – Πρόσκοποι 1-0 (Μάρκιν)

Άτυπη νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Μοίρας ΑΤΑ, της οποίας εξαίρετο επαγγελματικό στέλεχος διατέλεσε ο Αντώνης Κορέστης, ενώ την ευθύνη της διεύθυνσης των αγώνων του τουρνουά είχαν οι διαιτητές Βαγγέλης Καραθάνος, Βαγγέλης Καραμαγκιόλας, Στέργιος Σκριάπας και Θεόδωρος Κοντογιώργος.

Αξίζει να αναφερθεί πως με πρωτοβουλία της οικογένειας Κορέστη απονεμήθηκαν στις ομάδες αναμνηστικές πλακέτες, με τους συμμετέχοντες να μην ξεχνούν τον Αντ. Κορέστη, που έφυγε από τη ζωή πριν δύο χρόνια σε ηλικία μόλις 37 ετών μετά από μάχη με ασθένεια, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και τον αθλητικό κόσμο της Λάρισας.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ