ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ «ΦΩΝΑΖΕΙ» ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ Η ΑΕΛ

Δύσκολο έργο στην Τούμπα είχε η ΑΕΛ που στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL 1 εμφανίστηκε διαβασμένη στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο παίζοντας χωρίς βασικούς παίκτες (Ουάρντα, Κάτσε) αλλά και «φωνάζοντας» για πέναλτι που δεν δόθηκε υποχρεώθηκε σε ήττα από τον ΠΑΟΚ με 1-0, σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας.

Η πρώτη καλή φάση του αγώνα ήταν για λογαριασμό των «βυσσινί», όταν μόλις στο 5ο λεπτό ο Ασούμπρε έπιασε το σουτ, με τη μπάλα να κοντράρει στον Ίνγκασον πριν καταλήξει κόρνερ και τους παίκτες του Γρηγορίου να ζητούν πέναλτι που δεν δόθηκε.

Καλύτερος ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε στη συνέχεια και με αιχμή τον δαιμόνιο σκόρερ Σφιντέρσκι βρήκε δίχτυα στο 16’, όταν ο Βιεϊρίνια σέντραρε από δεξιά και ο Πολωνός με προβολή έγραψε το 1-0 για την ομάδα του.

Στο 30’ ο σκόρερ του ΠΑΟΚ βρήκε και πάλι δίχτυα, με το τέρμα να ακυρώνεται καθώς προηγήθηκε φάουλ του Μάτος στη διεκδίκηση της κεφαλιάς, ενώ η ΑΕΛ προσπάθησε να απειλήσει στο 40’, με τον Ζίφκοβιτς να μπλοκάρει σταθερά στην απόπειρα του Ασούμπρε με το πόδι να τον νικήσει από το ύψος του πέναλτι.

Με το σκορ στο εύθραυστο 1-0 η ΑΕΛ επιχείρησε την ισοφάριση και στο 63’ ο Νούνιτς έπιασε το σουτ εκτός περιοχής, με τον Ζίφκοβιτς να μπλοκάρει σταθερά, ενώ στις καθυστερήσεις η ΑΕΛ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μιχαήλ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το 1-0, σε ένα μέτριο παιχνίδι, έμεινε μέχρι τέλους, με την ΑΕΛ να φωνάζει για τη διαιτησία και τη διοίκησή της να προχωρά σε έκδοση ανακοινώσεων κατά τη διάρκεια του αγώνα.

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Ζίφκοβιτς, Μάτος, Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης, Ντούγκλας, Μίσιτς, Βιεϊρίνια (71′ Λημνιός), Ελ Καντουρί (84′ Μαουρίσιο), Μπίσεσβαρ, Σφιντέρσκι (69′ Άκπομ).

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μόρας, Μιχαήλ, Μπράλιτς, Καρανίκας, Στάνκοβιτς, Σετσέροβιτς (90’+3′ Μπάλλας), Μιλοσάβλιεβιτς (69′ Μπούστος), Φατιόν, Ασούμπρε (83′ Ντάουντα), Νούνιτς.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: ΠΑΕ ΠΑΟΚ

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ