ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ “B & BEE” ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Παρουσία συγγενών, φίλων, εκπροσώπων των τοπικών αρχών γονέων και παιδιών πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή τα επίσημα εγκαίνια του νέου υπερσύγχρονου Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών “B and BEE” στον Τύρναβο.

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση ευχήθηκαν στις ιδιοκτήτριες του Κέντρου Ελένη Μπαλογιάνη και Αποστολία Μπαντραλέξη κάθε επιτυχία στο έργο τους και παράλληλα είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους θαυμάσιους χώρους και να ενημερωθούν αναλυτικά για τις παρεχόμενες υπηρεσίες σε παιδιά ηλικίας από 5 έως 12 ετών.

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών “B and BEE”  έχει στηθεί στο κέντρο του Τυρνάβου στην οδό Κιλελέρ 23 δίπλα στα ΕΛΤΑ σε έναν υπερσύγχρονο χώρο με πολύ μεράκι και ακολουθώντας τις σύγχρονες προτάσεις, ώστε τα παιδιά που θα φιλοξενούνται να περνούν ευχάριστα και δημιουργικά τις ώρες τους, με αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους με πολλές οργανωμένες δραστηριότητες.

Στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών “B and BEE” τα παιδιά μπορούν να ασχοληθούν με χειροτεχνίες και κατασκευές, με επιτραπέζια παιχνίδια, με εικαστικές δραστηριότητας και οικοτεχνίες.

Παράλληλα στο χώρο διοργανώνονται αθλοπαιδιές και προγράμματα γυμναστικής, μουσικοκινητικές δραστηριότητες, χορός, κουκλοθέατρο, θεατρικό παιχνίδι, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα για cinema time.

Στο χώρο γίνονται μαθήματα ρομποτικής και υπολογιστών, μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, κηπουρικής και ανθοκομίας αλλά και περιβαλλοντικής αγωγής.

Στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών “B and BEE” γίνονται δεκτά παιδιά από όλο το δήμο Τυρνάβου με voucher μέσω ΕΣΠΑ που δεν έγιναν δεκτά σε άλλα Κ.Δ.Α.Π., αλλά και παιδιά χωρίς voucher για όλο το χρόνο.

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών “B and BEE” λειτουργεί καθημερινά από τις 1.30 μ.μ. έως τις 9.30 μ.μ. σε δύο 4ωρες βάρδιες.

Τη χθεσινή τελετή τίμησαν μεταξύ άλλων με την παρουσία τους ο πρόεδρος του δ.σ. δήμου Τυρνάβου Γιάννης Γιαννόπουλος, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Χρ. Κατσαρός, ο δημοτικός σύμβουλος Δ. Ζώης και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της περιοχής.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ