ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΣΕ ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΔΣΑ

Ο επικεφαλής της ΛΑΣΥ ο τυχερός της πρωτοχρονιάτικης πίτας του δ.σ. του δήμου Λαρισαίων

Με τον επικεφαλής της ΛΑΣΥ Π. Κρίκη να αναδεικνύεται τυχερός της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας κερδίζοντας 3ήμερο ταξίδι στο Μπάνσκο συνεδρίασε το μεσημέρι της Πέμπτης το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρισας, όπου δεν έλειψαν οι εκφρασμένες ανησυχίες για το ενδεχόμενο εγκατάστασης προσφύγων στο Κυψελοχώρι, αλλά και οι καταγγελίες του δημάρχου Λαρισαίων κατά του προέδρου της ΠΕΔ

και δημάρχου Κιλελέρ Θ. Νασιακόπουλου, τον οποίο κατηγόρησε για «κομματικές πρακτικές» στη συγκρότηση του ΦΟΣΔΑ.

Η κίνηση του νέου γενικού γραμματέα του Δή­μου Λαρισαίων Γ. Οικονομίδη να μοιράσει γλυκά σε όλους με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του «γλύκανε» την ατμόσφαιρα, που φορτίστηκε λίγο αργότερα με αφορμή τις εξελίξεις στο προσφυγικό, με τον δήμαρχο Λαρισαίων Απ. Καλογιάννη να επαναλαμβάνει τη θέση της δημοτικής αρχής κατά της εγκατάστασης προσφύγων στο Κυψελοχώρι.

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης αποσύρθηκε το θέμα της ημερήσιας διάταξης «Ακύρωση της υπ΄αριθμ. 653/2019 Α.Δ.Σ. και εκλογή εκπροσώπων του Δήμου Λαρισαίων στο Δ.Σ. του Ενιαίου Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Δήμων και Κοινοτήτων Ν. Λάρισας», με τον δήμαρχο να καταγγέλλει τον πρόεδρο της ΠΕΔ Θ. Νασιακόπουλο, τονίζοντας πως ζήτησε να μην υιοθετηθεί νομική γνωμάτευση για τον τρόπο συγκρότησης του ΦΟΣΔΑ «καθώς θα χανόταν έτσι η πλειοψηφία της παράταξης στον Φορέα».

«Πρόκειται για πρακτικές κομματοκρατίας που ουδέποτε ευνόησαν τον τόπο», ανέφερε ο κ. Καλογιάννης, ενώ στο πλαίσιο της συνεδρίασης τέθηκε θέμα συζήτησης για τη συμφωνία επέκτασης της συνεργασίας Ελλάδας – ΗΠΑ από τη ΛΑΣΥ, θέμα το οποίο θα συζητηθεί σε επόμενο συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ